Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #20749568 #58870 üzenetére

    Meg üljön a gyerek nyitott ablaknál ebben a gecihidegben, mert szellőztetni kell.

    Én elhiszem, hogy a politikusok többsége vagy gyerek nélküli, vagy már rég elhagyta a gyerek a háztartást és már amúgy is eléggé eltávolodtak a politikusok a valóságtól, de amit a gyerekekkel csinálnak, az nagyon nincs rendben.

    Persze mindegyik arról vakerál, hogy ennyi meg annyi pénzt adnak a családoknak. Nem csak erről szól a történet. Tudom, már mindenkinek a könyökén jön ki, de szerintem a sokmillió euróból nyugodtan áldozhattak volna egyszerű gyorstesztekre, hogy a gyerekek, tanárok ha már annyira fontos az iskolák nyitvatartása, nyugodtabb körülmények között dolgozhassanak, tanulhassanak.

    Németorzág még nem csinált egyetlen országos felmérést se, hogy mi a helyzet, miből állna egy olyna tesztnek a lefolytatása, mint amit Mo a tavasszal is csinált? Semmiből, de valamiért nem erőlteti még Söder se. Ebből is látszik, hogy amíg politológusok, meg jogászok vagy valami szakközepet végzett politikusok irányítanak egy országot, ilyen helyzetben max. az van, hogy megbeszélik a dolgokat, de hogy azzal sokra nem megyünk, az biztos.

    Én annyira sajnálom, hogy Németországnak nincs egy Kurz minőségű kanzellárja, igaz sose lesz...

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák