Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz S e t h #57958 üzenetére

    "Nem stimmel vmi az analógiáddal, kivéve ha minden információ birtokában megalapozottan jelented ki, hogy egy hibás döntésről beszélhetünk, amely rossz gyakorlat több országban is elterjedt"

    Pontosan erről van szó. Minek gépfegyveres katonák a rend, a koronavírussal kapcsolatos törvények betartásához, egy olyan országban, ahol a lőfegyver elterjedése rendkívül kicsi. Tökéletesen elég ehhez egy pisztollyal, gumibottal és rádióval felszerelt katona a rendőrök munkáját segítvén.

    Akkor sem lenne igazad, ha a törvényhozók tudomására jutnának tömeges zavargásoknak a lehetősége, amely akadályozná a közrend megtartását. Ilyen utoljára Magyarországon 2006-ban volt, de akkor is bőven elég volt a rendőrség fellépése, pedig nekik sem volt gépfegyverük. Akkor még a gumilövedékek is sokkolták a jobb oldal. Most a sorozatlövésre alkalmas fegyver hogyan állíthatná meg a tömeges zavargásokat??? Akkor a gumilövedék is sok volt, most a gépfegyver természetes? A gumilövedék veszélyesebb mint a gépfegyver?

    A másik lehetőség, ha külföldi fegyveres támadás érné az országot. Ilyen pedig szerintem kizárt. Másrészt NATO tagok vagyunk. Világháborús helyzetben nyilván elképzelhető. Szerinted világháborús helyzet van? Szerintem nem.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák