Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz andor80 #56512 üzenetére

    Na igen, a Harácsony idén talán nem arról fog szólni mint sokaknál (tisztelet a kivételnek) az elmúlt években : hogy "vegyünk bármit, csak drága legyen (akkor is ha nincs rá szükség), hitelre tévé meg telefon (nem baj, hogy fél éve lettek cserélve), meg új Xbox a gyereknek (ameddig játszik, nincs útban), meg kötelező pulyka / bejgli / kajahegyek (nem baj, hogy a fele instant kuaka), hívuk meg a családot és mutassuk meg hogy mennyi mindenünk van...."
    Tömeg a plázában, tömeg a piacon, emiatt tömeg az utakon, és a buszokon, - mintha senki nem tudta volna hogy jön az ünnep és előre bevásárolt volna - egyszerre rohanják meg nov. végén dec. elején az üzleteket.
    Villogó, sípoló dekor és giccsparádé a házra, mikulás az ablakba, meg ledsor a kertbe, mert az amcsi filmekben is ez van...
    Karácsonyi vásár, ahol a túristákra lőtt árak miatt csak nézelődik mindenki, esetleg egy sült kolbász meg forralt bor 4ezer5ért még belefér.
    A fentiek miatt vagyok Grincs és utálom ezt az ünnepet.
    Talán idén egy kicsit meghittebb lehet az ünnep, szűk családban ünnepelve, felesleges vackokat mellőzve.
    Csak azokat sajnálom, akiket a távolság elszakít a családtól, és ez lett volna szinte az egyetlen lehetőség , hogy összejöjjön az egész família.


    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák