Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz fatal` #25485 üzenetére

    Nem csak a vírusok, hanem a baktéiumok egyik tárolási módja is lehet a fagyasztva szárítás. Az eltarthatóság kulcsa igazából a víztartalom, mivel a jégkristályok teszik tönkre a szerkezeteket. A mirelit zöldségeket száraz állapotban fagyasztják. A vírusok ráadásul alapvetően kristályos szerkezetek minimális víztartalommal. Tehát igen, a mireliten életképes vírusok maradnak. Ha voltak egyáltalán.
    Az élelmiszeripari gyártástechnológiák nem úgy néznek ki, hogy boldog-boldogtalan beleköhécsel a termékbe. Szóval nyugodtan vehet mindenki mirelitet, és akár nyersen is fogyaszthatja ha akarja. Semmivel nem nagyobb a valószínűsége a fertőzésnek, mint bármi más élelmiszer esetén amit "nyersen" fogyaszt a delikvens. Idézőjel azért, mert ideértve pl. a téliszalámit is, amelyik alapvetően nem nyers élelmiszer.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák