Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz radi8tor #21747 üzenetére

    ha elengeded, összeszarja magát bármilyen egészségügy. nem engedheted el. azért sem engedheted el, mert amíg nem tudod elég jól, hogy pontosan mit is engedsz el (nem ismered eléggé a vírust), túl nagy a kockázata.

    egy idő után muszáj nyitnod, nyilván, de az eddigi paraméterek alapján úgy tűnik, hogy ez egy elég szemét cucc és inkább még rosszabb is, mint az elején "károgták". nem feltétlen a mindenki által vizslatott halálozási rátában, hanem mindenestül. szóval, ha nyitsz, vállalnod kell a bajt. ezért ürítették ki a kórházakat, mert nyitni fognak.

    4-5-6-8%-os átfertőzöttség semmi. az első hullámot kivédeni pedig még mindig egyszerűbb, mint egy későbbit, mert a későbbinél a rajta bázisa nem a "0. beteg", hanem több ezer fertőzött. az exponenciális függvény pedig nem ismeri a laposföld elméletet, az csak növekszik a maga módján.

    fogalmam sincs, hogy mit hoz a jövő, de az egyetlen remény, amibe nagyhangú csZ, gyúrós ncc és pár "antihívő" kapaszkodhat, az az, hogy minden kimutatás ellenére legalább százszor annyian kapták el, mint kiderült. viszont ahogy egyre többet tesztelünk, ennek az esélye látszólag egyre kisebb.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák