Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Vesa #1891 üzenetére

    jaj már tényleg... százalékban magasabb és a korona is csak becslés. Az influenzára is csak becsülnek.
    Viszont konkrét halálozást nyilvántartják. Akármilyen okból meghal 200 koronás vs több (tíz)ezer. Esélyes, hogy ugyanazalatt az időszak alatt sokkal többen haltak meg influenzában és szövődményeiben eddig. Nem százalékban, hanem konkrét személyek száma szerint.

    Az esetszám nem kéne hogy hatalmas fennakadást okozzon a normál ügymenethez képest. Gyanítom az elkülönítés és az elvileg szigorúbb védelmi intézkedések azok, amik nehézséget okoz(hat)nak.

    Egyébként meg érdekes dolog, hogy hisztéria van a koronavírus fertőzékenyebbsége miatt, de a sima influenza a kutyát nem zavarja. Hasra ütve: 100x annyi influenzás ember 10-ed akkora halálozási rátája is 10x akkora, mint a koronáé konkrét személyek számában. Ráadásul úgy kisebb az influenza százalék, hogy 640 ezer védőoltást is beadtak. És százezreket érint az influenza.

    Egyszerűen nem tudom felogni, hogy az emberek miért nem értik az egyszerű matemiatikai műveleteket. A százalék és az abszolút esetszám jelentését...

    (#1897) envagyok
    nem azt mondta hogy elég csak c és d vitamint szedni és az mindenkit meggyógyít. Csak láthatóan sokan szögvegértési nehézséggel küdenek ilyen téren. Azt mondta, hogy az immunrendszert erősíti és ebben legjobb tudomásom szerint igaza van. Csak már megint hisztéria lett ebből is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák