- Ubiquiti hálózati eszközök
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Crypto Trade
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS RT-AC87U
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Aliexpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
sk-ban elek volt vendegem aki hetfon olaszorszagban, volt nalam vendegsegben tunetem semmi bajom nincs de biztos ami biztos hivtam a kozponti segelyhivot es elkuldtek a picsaba hogy semmi tunetem nincs olaszorszagi vendeg ide vagy oda nem kaphattam el semmit tole nyugodtan mehetek emberek koze...
ennyit a szlovak egezsegugyrol es a tajekozottsagrol!, hiaba van nalunk is veszallapot hirdetve le se basszak az egeszet, hisz ez csak egy kis megfazas..
a segelyhivinal ulo embert legszivesebben feljelentenem hiszen az o utasitasai alapjan meg jobban terjedhet a virus mert nem hajlando karantenba kldemi senkit
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Meggyi001 #2602 üzenetére
Annyiból nem volt kapufa, hogy elvileg távolról telepíthetne a szolgáltatók sim alkalmazást és az ezek szerint megjelenhet a listában is.
De tudtommal alapból a rendszer része az, hogy broadcast üzeneteket küldhessenek szükség esetén - lásd a hírhedt szálj át másik autóba esetet. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hoppá, 16 fertőzött. Reggel a UPC-s egyénnel még 13 volt ha jól emlékszem.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
kw3v865
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2614 üzenetére
A UPC-s nélkül volt 13.
-
válasz
Intruder2k5 #2614 üzenetére
13 már tegnap megvolt.
Iránban megint +1000 igazolt.i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Akkor "csak" plusz két fő...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
-
weiss
addikt
Van itt komáromi? Van valami a határon? Hétvégére hazamennék SK-ba...
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Tudja vki, hogy mik a következményei annak, ha nem tudok munkába állni?
Azt olvastam, hogy kapok táppénzt, ha karanténba kerülök. De, mi a szitu akkor, ha a cég működését korlátozzák, vagy nem tudok eljutni a munkahelyemre? Pl. mi a helyzet most itthon a színházi dolgozókkal?Jövő hét szerdán indulnék Németországba dolgozni. Rajtam nem múlna, én mennék, de semmiképpen sem szeretnék pénz nélkül maradni. Vagy, mi a szitu akkor, ha lezárják előttem a svájci határt, én meg ott ragadok 24 tonna Svájcba szóló rakománnyal?
Esetleg szerezzek be gyorsan vmi más betegséget, hogy biztos, ami tuti, még az ilyen kényszerintézkedések előtt betegállományba kerüljek?Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G
-
freeknight
őstag
válasz
Somatom #2623 üzenetére
A helyzet óráról-órára változik. Erre senki nem fog tudni neked mondani semmit.
Jelenlegi helyzet szerint ha van is korlátozás a határokon, azt senki nem ellenőrzi (pont ennyit vártam európától...), szóval nyugodtan lehet menni. Árufuvarozást csak a legvégső esetben korlátoznák egyébként is. -
Tetsuo
aktív tag
Erről a videóról mi a véleményetek?
[link]
Mitől esnek össze az emberek? -
válasz
freeknight #2624 üzenetére
Nem jóslást vártam. Azt nem lehet tudni, hogy megtörténik, vagy sem. De, azt igen, hogy ha megtörténik, annak mik a (munka)jogi következményei.
KAMELOT:
Hozzá vagyunk szokva a dekkoláshoz. Ha úgy adódik, akkor elvagyok én hetekig is Thayngen -ben. A kérdés az, hogy fizetik-e?
Másrészről ha 2/2 -ben melózok, és külföldről érkezve két hétig otthon kell maradjak, akkor inkább nem is jönnék haza. Arról nem is szólva, hogy itthon a 81 éves nagynénémre is gondolnom kell. Szerencsére most egy hathetest csinálok, de utána nem tudom, hogy mi lesz.[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G
-
Graphics
Jómunkásember
Mert ez jobban érdekli az embereket... Hogy ki hogyan esik/hal meg... Ez sokkal érdekesebb.. ebből lesz a kattintás, meg a youtube nézettség..
Sima influ-nál is lehetsz olyan rosszul... Én decemberben pl. voltam olyan szarul, hogy simán le kellett dőlnöm aludni, mert a gyengeségtől nem bírtam magam tartani.
Nem is értem amúgy az ilyen kérdéseket, bocsi, lehet tapló leszek, de milyen "megnyugtató" választ vársz erre?
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
En ezt a cikket ajanlanam mindenkinek, nem panikoltat, preciz, reszletes:
https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca
while (!sleep) sheep++;
-
Spanyoloknál már 2968 eset!
Március 8-án még csak 674 volt.Persze nem tudjuk ,hogy azért a kiugró számadat, mert tesztelgetnek gőzerővel vagy tényleg beindult a terjedés arrafelé. Is-is gondolom.
[ Szerkesztve ]
"Don’t just teach your children to read. Teach them to question what they read. Teach them to question everything."
-
Látom, hogy a szegedi egyetemen a kollégiumokból teljeskörű kitöltözést írnak a hallgatók számára. Szóval a holmijuk sem maradhat ott. [link]
Nem túl ügyesek a kommunikációban. Van egy csomó kérdés, ami ilyenkor a hallgatók fejében felmerül és jobb lenne, ha nem egyenként kéne nekik telefonon vagy facebookon kiimádkozni a vezetésből.
Akik esetleg mégis maradhatnak, azokat normál esetben is át szokták csoportosítani külön szintre vagy másik kijelölt kollégiumba. Szóval gyanítom felszabadítják a helyet arra az esetre, ha szükség lenne emberek elszállásolására.
-
"Don’t just teach your children to read. Teach them to question what they read. Teach them to question everything."
-
Ringman
nagyúr
Magukra hagyták a háziorvosokat a koronavírussal, pedig rajtuk is múlhat, hogyan vészeljük át a járványt
Saját maguk kreálta megoldásokkal igyekeznek megvédeni magukat a koronavírus fertőzéstől a háziorvosok, a kormányra és a hatóságokra ugyanis nem számíthatnak. A hvg.hu által megkérdezett doktorok szerint már egy vagy két koronavírusos beteg feltűnése hetekre bedöntené a működést. Az egészségügyi szakértő szerint sajnos biztos, hogy lesz magyar haláleset is, csak az nem mindegy, hogy mennyi.eladó biciklis cuccok: új Luck Osiris 42-es spd-s cipő 30k; aliexpress matt full karbon nyereg: 6,3k; time atac hybrid pedál+stopli: 12k; time xc2 pedál+stopli: 8k; alig használt DXC edzőgörgő (Deca In'ride 100) 20k, gyak. kipróbált schwalbe edző külső 700x35c - 7k
-
proci985
MODERÁTOR
https://coronavirus.jhu.edu/map.html
john hopkins egyetem (neves amerikai) vizualizacioja, whos adatok alapjan. ido neha amig frissul.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Fecogame
veterán
válasz
proci985 #2641 üzenetére
Ez ugyanaz, mint amit linkeltél.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
-
Soulfly842
őstag
Ma 15 órától lesz az operatív törzs tájékoztatója.
-
Szevam
aktív tag
válasz
Dyingsoul #2632 üzenetére
Ez jó ötlet. Én pl kiemelném félkövérrel, ha olyan dolgot osztanék meg, ami személyes tapasztalat, és segíti a többi embert abban, hogy elkerüljön valamit, vagy adott esetben gyógyuljon.
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
sb95
csendes tag
Az ilyeneket nem lehetne 1mrd-ra megcseszni, de most tényleg?
-
OPiiPO
addikt
válasz
envagyok #2586 üzenetére
Ez az cím plusz az első mondat helyesen:
"Kína bejelentette, hogy túl vannak a nehezén"
"Kína egészségügyi bizottsága hivatalosan bejelentette, hogy az ország túl van a koronavírus-járvány csúcsán – közölte a Reutersre hivatkozva a BBC. "[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info