- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
...adott alapot a kormány arra az elmúlt tíz évben, hogy ne higgyen neki az emberfia,..
Az csak az egyik fele: a másik az, hogy a betegek felderítése mögötti policy teljesen alkalmatlan arra, hogy használható adatokra vezethessen. Szóval nem csak, hogy 'úgyis hazudnak', de ahogy hozzáállnak, hát ők maguk se fogják tudni mekkorát...
... a magam részéről: nem szoktam nézni az egész hazai törzs-komédiát, adatközlést. Tényleg fölösleges.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
félisten
-
-
dr.bubo
őstag
válasz Digitalis #12950 üzenetére
[Pandemia.hu] Itt térképen a területi elosztás is látszik. (Nem hivatalos)
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
senior tag
válasz Meggyi001 #12957 üzenetére
Ránézésre az angol kép a mobil intenzív, a Hungexpo-s meg az elfekvő szint kb.
#12955: Nem biztos hogy nagyon túlzott. A Wizzair flotta sem ingyen jár kínába és vissza, a beléjük dugigpakolt áru sincs ingyen gondolom, az instant kórházfelújítások és konténerkórházak felállítása sem két fillér, plusz az állandó online reklámok Győrfi Pál szereplésével is pénzbe kerülnek. Költség van bőven.
[ Szerkesztve ]
-
-
Top cat
addikt
válasz szabi__memo #12959 üzenetére
Ennél jobb lenne a földön egy laticel matracon is.
Egyébként mennyi esetre készülnek , tudnak valamit?
Kiskunhalasi mobil kórház 150, Hungexpo területén 330 személyes hely, Szent László Kórház udvarán felállított tábori kórház. -
Jablocskov
tag
Nem hiszem, hogy az emberek ki lennének éhezve bármilyen katasztrófára, csak egyszerűen félnek. A kormány eddigi tevékenysége pedig nem valami bizalomgerjesztő, szemmel láthatóan tűzoltás folyik, meg a felelősség áthárítása. Én egyáltalán nem vagyok híve a kormánynak, de nagyon szurkolok, hogy sikerüljön megmutatni, hogy mégis képesek kezelni a helyzetet, mindannyiunk érdekében.
-
t72killer
titán
Egy kempingágyon nem tudom, hogy fognak forgatni majd 90-120 kilós betegeket... Igen, tudtommal nem a felfekvés a fő gond, hanem az, hogy a tüdő pozíciója. Rémlik vmi cikk Vuhan-ból, csak már nem találom.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Kékes525
félisten
Nekem is ez volt a legnagyobb gond a kórházakban. Már 2004-ben is ez volt a helyzet. Az orrsövény műtétemkor olyan ágyak voltak, hogy a matrac semmit sem ért, ezért padlódeszkákat raktak alá, hogy tartson, de az pedig az összeillesztések helyén nagyon nyomott. Ezért amikor szóltam, kaptam egy ajtót a matrac alá. Ott nem voltak összeillesztések. Pedig én VIP beteg voltam, mert egy docens, akinek a magánrendelésére jártam műtőt.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
t72killer
titán
Kérdés hogy csupán az ágyviszonyok miatt mennyivel többen fognak meghalni...
#12971: "Anglia és Magyarország lehetőségei nem teljesen ugyanazok." aha, tücsökp.csányi falu stadionjának gyepfűtésére van pénz, de db-onként kb 100eFt-os normális fekvést biztosító alapra nincs.
Sokszor szidják a brit egészségügyet (joggal), de azért ezen meglátszik, hogy még a leggyengébb Ny-EU szint is messze lekörözi a balkanisztáni helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
-
koko52
nagyúr
Mótvá? : Maszkokat és fertőtlenítőt kínálnak eladásra nagy tételben Szabó Tünde államtitkár rokonságában
[link]"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Rive
veterán
válasz Meggyi001 #12957 üzenetére
Izé. Nem tudok arról nyilatkozni, hogy ezek az ágyak itthon mire lettek szánva.
A messzi elmaradott Kínában kétféle szükségkórházat csináltak. Egyik a súlyos esetek számára, másik szimplán a betegek elkülönítéséhez.
Ui.: a betegek ~ négyötödénél nem merül fel a tüdőgyuszi (bár ezek sem feltétlen olyat kapnak ki amire az ember jó szívvel mondaná, hogy 'mild').
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ja, nem kötöttem ki, hogy feltétlen működőképes legyen . A lényeg, hogy valaki felvegye érte a pénzt...
Ahol a "gazda" is ránéz, ott működik is (ja, nem az ágy, a gyepfűtés)
A politika-témából kiszálltam - még ha úgy is tűnik, hogy erős korreláció lesz az elmúlt évek politikai döntései és a hamarosan ránkköszönő halálozási arány között.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
kitettek az elhunytak statisztikait
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
t72killer
titán
ON: Ki az a zseni, aki a DP és a Westerdam kálváriája UTÁN felszáll egy ilyen hajóra?? Kiszámlázni nekik minden ktg-et v oldják meg a problémát nemzetközi vizeken.
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
válasz szabi__memo #12983 üzenetére
Ja. Meg ugye megvan valami minimális személyes tér. Szükségkórházhoz képest kultúráltabb, mint nemegy itthoni 'rendes' kórterem.
-
CptAdamica
veterán
Most komolyan Cini néni már arról beszél, hogy nyugtassuk meg a gyereket, beszéljünk neki a helyzetről sokat? Holnapra mi várható, babgulyás recept?
Megyen!
-
Vladi
nagyúr
"nem tudom milyen pszichológia lehet, ha valaki mindig a rosszat várja és szinte már élvezi is."
Elég egyszerű a képlet, nem kell a perverziót belelátni. Egyszerűen az emberek nagy része érzi, hogy nincs rendben a világ, a fogyasztói társadalom nem boldogabb mint bármi előtte lévő, sőt talán rosszabb. Meg itt a klímaszorongás is, azt is le kell vezetni. Szal jah, van itt egy várakozás a globális változásra, sok pozitív dolgot hozhat a járvány miatti átrendeződés.
il sole non sorge più ad Est!
-
félisten
> Egyszerűen az emberek nagy része érzi, hogy nincs rendben a világ, a fogyasztói társadalom nem boldogabb mint bármi előtte lévő, sőt talán rosszabb
Ez egy marhasag (marmint nem az erzes, hanem az, hogy rosszabb). Arra is jo lesz ez a jarvany, hogy most rajonnek az emberek, h mennyire fasza volt minden ezelott.
while (!sleep) sheep++;
-
gilfoyle
őstag
Közben nézem az elhunytak adatait, a brit nagykövet helyettes volt a 38 éves, nála volt az "...alkoholos májkárosodás"???
-
HÁZIGAZDA
hát a bármi előtte lévő az ugye világháborúk, gazdasági világválság és éhínség, ennél sokkal brutálisabb járványok. előtte volt egy aranykor, igen, de nem tartott sokáig, mégelőtte meg még rosszabb. hagyjuk ezt, mert ilyen kényelmes és biztonságos élete, mint ami nekünk volt mostanáig, nem sokaknak jutott és ma sem jut.
egy túlfogyasztás és élettér-szétbarmolás valóban benne volt/van, azzal kezdeni kell majd valamit, vagy megoldja nekünk a természet, például vírusok formájában.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Vladi
nagyúr
Fasza? Mármint a fuldoklás, a napi 12 óra robot, a csládodat nem is látod, a széthulló vackok amiket terméknek neveznek? vagy mi olyan nagyon jó a föld iparszerű elpocsékolásában?
+parci:
Ti most direkt nem akarjátok érteni amit írok? Vagy megint rám van kenve valami elképzelt dolog, vagy mi? Kérdezték, hogy az emberek miért látnak itt pozitívumot. Válaszoltam, ezért. Mert sokan nem érzik jól magukat ebben a világban és várják a változást.
(#12997) t72killer:
Mintpéldául... de a 10 évenkénti gazdaság összerottyanást is említhetnénk.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
t72killer
titán
-
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos