Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz lacafaca #117628 üzenetére

    Csontvázak a szekrényből?
    Vagy megint az van, hogy eltúlzod a dolgokat?
    Alapsztori így videó alapján:
    Egy covid osztályon elhunyt embert adnak ki, és mivel ott halt meg, a protokoll szerint fertőzésveszély miatt tiltott az elhunytat "kiadni" a családnak. ( Öltöztetés / nyitott koporsós temetés...). Vagy zárt koporsós temetés, vagy hamvasztás.
    Ez teljesen normális, logikus protokol.
    A hozzátartozók szerint ( nem tűnnek orvosnak, vagy szakemberek... sőt....) az elhunyt nem covidban halt meg. De erről részletek, (zárójelentés, kórisme, kórlefolyás... bármi konkrét nincs)
    A kórházi alkalmazott (nem tudni, hogy ápoló, nővér, beteghordó, vagy segéd a patológián) szintén azt mondja, hogy szerinte sem covidban hunyt el az áldozat ( szintén nem tűnik szakembernek)
    A covid osztályra azért "véletlenül" nem sűrűn kerülnek be emberek, vagy pozitív teszt, vagy komoly ráutaló tűnetegyüttes kell. Persze nem kizárt, hogy nem coviddal kerül be oda az ember, sajnos előfordulhat, viszont pár nap ott, és garantáltan az lesz..
    Annyi kiderül még, hogy ez a kórházi alkalmazott nem "hisz" az oltásokban, "csak azért vette fel az oltást, mert muszáj, kötelező nekik" (ez megerősíti, hogy nem képzett orvos, vagy szakmabeli) és nem akarja elveszíteni a munkáját, mert kell a pénz, minimálbéren van ( ez fixálja is a feltételezést, hogy nem szakápoló, vagy nővér, mivel azért bármilyen szar az EÜ-ben a pénz, azok akiknek releváns EÜ képesítésük van, annál azért bőven többet kapnak).
    Mondjuk a feldúlt "kiscsaláddal" én sem vitatkoznék...

    Vagyis mint mindig, semmi konkrétum, semmi egzakt infó, mindenképpen érdemes lenne kivizsgálni az esetet, mert így csak a habzószájú, antivaxxereknek csemege, meg olaj a fotelforradalmukhoz ...

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák