Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Hieronymus #11697 üzenetére

    "Nem lehet naponta ellenőrizni az összes embert.
    Angela második tesztje is negatív lett."

    Nem, nem lehet. Viszont minden egyes "elkapott" ember számít, mert nagyon sok másikat képes 1 fertőző megfertőzni. Aztán ezek tovább fertőznek. Ezzel a módszerrel az egyszerre megbetegedettek számát lehet lecsökkenteni, ami már az egészségügy kezelni tud. Ha nem tesszük akkor sokkal több beteget zúdítunk egyszerre az egészségügyre, ami nagymértékben megnöveli a halottak számát minden korcsoportban.

    "Ehhez egy darab teszt sem kell! "

    A tesztelés előnyének felsorolt pontokból csak 1 -et próbáltál cáfolni (arra megadtam a választ), de még 3 maradt. Ezek mindegyik egyedül elég ahhoz, hogy láthassuk a tesztelés előnyeit.

    (#11701) Lauda

    A te érvelésednek is az egyik hibája az, hogy a 4 pontból csak 1-et próbálsz cáfolni. Olvasd el mit írtam erre fentebb.
    Amúgy ha számolnál könnyen beláthatnád hogy tévedsz. Mivel az emberek többsége akik csak fertőzők, de jól érzik magukat, azok nem tartják magukra nézve olyan fontosnak a maszk és kesztyű viselését és a karantént, így teljesen szabadon fertőznek mindenkit. Míg ha a hatóság tudja hogy fertőzött az illető, akkor ezeket kötelezheti a házi karanténra, szigorú büntetés terhe mellett. Sok teszt nélkül nagyságrendekkel több beteg zúdul az egészségügyre egyszerre, ami lehetlené tenné azok müködését, összeomlana és megnövelné a halottak számát minden kórcsoportban.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák