Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz kwzatz #110740 üzenetére

    "Nekem ez is nagy problémám egyébként....
    - Ne is folytasd haver, látjuk mi, hogy neked több problémád is van, nem is kell mondani... egyébként... ;)

    "úgy érzem, nincs egy kialakult álláspontod, ami mellett érvelsz, hanem mindig az aktuális vitatémához igazítod minden egyes elemét, önmagadnak akár naponta ellentmondva."
    - Kérlek fejtsd ki, hol véleményezel önellentmondást?
    A vakcinák még mindig alkalmasabbak megelőzésre (is) , mint minden más jelenleg alkalmazott gyógyszer, vagy vitamin. Közel nem 100%, de még csak nem is 50% a hatékonyságuk megelőzés szempontjából, de az eddig beadott több, mint 3,2 milliárd adag után kijelenthető, hogy van bizonyított, dokumentált megelőző hatásuk is. Ilyet jelenleg semmilyen más gyógyszer vagy vitamin nem tud felmutatni tudtommal. A megelőzésnél jóval magasabb mértékben pedig a vakciációnak szintén van bizonyított, dokumentált, elidegeníthetetlen pozitív hatása, amely fertőzés esetén javít az oltott esélyein: enyhébb tűnetek, gyorsabb lefolyás, kisebb mértékű továbbfertőző képesség, gyorsabb gyógyulás, kevesebb utóhatás. Ez sem 100 vagy 50%-os , de több, mint a bármelyik jelenlei gyógyszeré.
    A harmadik előnye a vakcináknak pedig az, hogy nagy mennyiségben, előállíthatóak, beadásuk után (a ~fél óra sokk-megfogyelésen túl) nem szükséges orvosi felügyelet, nem kell figyelni az adagolásra (uni-dose). Itt, (mármint a fertőzés esetén a tünetek, lefolyás enyhítése témakörében) már szóba jöhetnek a gyószerek, vitaminok, immunboost. Az ivermektin lehet, hogy ilyenkor tud valamit segíteni, de nem önmagában nem csodaszer, ráadásul az adagolása felügyeletet igényel nem lehet ugyan annyit, ugyanaddig adni belőle egy 35-kilós gyereknek, mint egy 140-es felnőtnnek. Ha van az embernek ideje, pénze akkor "magánban" kivitelezhető egy iver / vitamin / szeroid terápia, viszont nagy tömegben nem.
    Erre írtam, hogy Rogan esete nem mérvadó, mert különleges előnnyökkel indult (pénz, kontaktok , idő.... = Trump szindróma). Ráadásul súlyosabb fertőzés esetén nem tudok róla, hogy az iverről készült volna hatástanulmány... ( Pl lélegeztetettnek lehet-e adni, mekkora hatásfokkal javít az esélyein..)
    Szóval továbbra is az egyetlen univerzális, és biztos megoldás a vakcina. Lehetek a vitaminoknak, gyógszereknek is bizonyos esetekben elég jó hatásfoka coviddal szemben a fertőzési fázis elején már akalmazva, de jelenleg a leguniverzálisabb, leghatékonyabb a vakcináció. pl vakcinálva elkapva a covidot még lehet vitaminokat, ivermektint, sárkányfüvet.... szedni, az immunboostért, de aki vakcina nélkül benyeli a covidot, annak nem adhatnak be akkor (aktív fertőzéskor) vakcinát.
    Az iver-propagandával az a bajom, hogy azok akik ezzel kampányolnak kb csodaszernek írják le, ami jó a megelőzésre, gyógyulásra is, kb bármilyen állapotból, pedig a studyk is max. azt írják le, hogy bizonyos esetekben , időben alkalmazva, pontosan adagolva van pozitív hatása.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák