Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz daneel_hu #109168 üzenetére

    "Sajnos az 50-ből az az 1 fog bejutni aki keccsöl és melózik azért, hogy "ott legyen". Ez nem tehetség kérdése."

    ?? Azt ugye tudod, mire reagáltál :F? Nem, hiába szakadsz meg, ha kiderül, hogy kerül a csapatba nálad 1centivel hosszabbra növő gyerek vagy olyan, aki jobban reagál a "nemdoppingszerekre", az fog majd az olimpiai csapatba bekerülni, te pedig mész a süllyesztőbe. Ha fejed tetejére állsz, napi 25 órát edzzel, akkor is.

    Fokozatok: persze, vannak, de arról volt szó, hogy van-e az élsportnak nevelő hatása. Nincs. Az élsport arról szól, hogy leülsz és nézed a TV-ben. Élsportolóval személyesen ha szerencsés vagy (és nem vagy pl szobalány egy hotelben, ahol jellemzően előfordulnak) életedben 1-2x találkozol, akkor se valószínű, hogy bármit tanítana neked.

    #109169: "Egy olimpiai érmesnek jó esetben nem volt gyermekkora, nem lehetett tisztességesen tinédzser, nem bandázhatott.-bulizhatott kedvére 20 éves kora után se. ..." - Van az országban még párSZÁZEZER ilyen gyerek/fiatal. Egy részük éhes gyomorral jut el kisdiákként az általánosba/oviba, majd azt kell elviselniük, hogy az alkoholista szüleik verik egymást és őt. Őket ezért hol és mikor kompenzálják?

    #109174: egyébként nem a sportolói fizetések összege a legnagyobb probléma, hanem az, hogy kiskunhátsópiripócsra is fűtött gyepes stadiont építenek x milliárdból.

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák