Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Asbee #107342 üzenetére

    Pár száz éve amikor még az iskolázottság minimális volt, tudományok / kémia / fizika / biológia, matematika... még nem jutott el tömegekhez, és az általános műveltség a béka segge alatt volt , a tudatlan, "egyszerű" emberek a "józanparaszti" eszükkel a / Sátánt / Démonokat / rossz szellemeket okolták mindenért, amit nem értettek meg, nem fogtak fel, amihez kevés volt a tudásuk, vagy az ismeretük...
    - Szar a termés : "A gonosz szellemek akarták így, üzekedik az emberek ellen."
    - Meghal pár millió ember egy betegségben " Az Ördög műve! Az életünkre tör, kínoz minket"
    - Valaki meggazdakszik a fizikai / kémiai / biológiai képzettségének és tudásának köszönhető találmányból: "Lepaktált az ördöggel! Istentelen eretnek! Meg kell büntetni, el kell égetni!"
    - Valaki pókhálós pakolás / szenteltvíz / ima / tejfölös borogatás helyett különböző főzetekkel / kígyóméreggel / pitulákkal gyógyít: "Sarlatán! Ördöügi mérgekkel tömi az embereket, a halál szolgája!"
    ...
    Nos ez jelenleg is megvan csak mostmár a háttérhatalom a mumus, aki szintén megfoghatatlan, "láthatatlan" de mindenért lehet okolni, amit a tudatlansága / tanulatlansága miatt nem fog fel az egyszerű ember:

    - Szar a termés: "A Háttérhatalom Chemtrailjének, meg az 5G-nek köszönhető!"
    - Meghal pár millió ember egy betegségben : "Szándékos emberirtás! Csökkenteni akarják a népességet!"
    - Valaki meggazdagszik a fizikai / kémiai / biológiai képzettségének és tudásának köszönhető találmányból: " A háttérhatalom / bildenberg-csoport pénzeli! Lefizette az árnyékkormány! Akasszuk fel a szemetet!"
    - Valaki "pozitív energiák" / gógynövények / helyett különböző gyógyszerekkel / vakcinával gyógyít: "Gonosz , lefizetett összeesküvő ! Mérgekkel tömi az embereket!"

    És igen... Akkor boszorkányokat égettek, ma 5G tornyokat gyújtanak fel.
    Akkor a tudós eretnek volt, aki a sátánnal cimborált, ma a tudós a háttérhatalom szolgája, aki a bankokkal paktált le...
    Akkor a papnak fizették a tizedet, ma a Gödénynek / Lenkeinek / Oláh Sándornak tolják a támogatást...
    Akkor a templomban / sámán-gyűlésen hallgatták , hogy az Ördög mennyire gonosz, és hogy mi a terve, mit kell tenni ellene, és hogy a "hitetleneket meg kell téríteni",
    ma a bitchoute-on / facebookon / avilágtitkai.hu-n hallgatják hogy a háttérhatalom mennyire gonosz, és hogy mi a terve, mit kell tenni ellene, és hogy a "hitetleneknek is fel kell nyitni a szemét".

    Szerencsére a közoktatásnak , a tudomány fejlődésének hála manapság már jóval kisebb azok száma, akiket meg lehet vezetni babonákkal, kitalált történetekkel, a "gonosz" képével, de a technikának , felgyorsult világnak köszönhetően (internet / mobiltelefon ...) jóval könnyebb a hülyeségek terjesztése, így az eljut az arra fogékonyakhoz.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák