Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz kolopele #104829 üzenetére

    Úgy érted, az első 2 hét után, max. 3 hónapig, de az a nagyon max. Aztán ha közben egy kis vérrög kialakul, esetleg leáll az egyik szerve, stb. mellékhatás jelentkezik a kísérleti vakcina jóvoltából, akkor így járt, a statisztika rossz végén szerepelt.

    Én nem hisztizek ha maszk van rajtam, nem képzelek be semmit, de egyszerűen alig várom kiérjek a boltból és letépjem a kulazsákot, ha rendesen fent van. Ezért is "csalok" és húzom le az orromról sokkal kevésbé zavaró és szabadon lélegzek.

    Persze, több többnapos intravénás. Te is cáfold meg ami állítások elhangzanak a videóban, ott vannak a videó alatt a doksik is.
    Majd aztán pont a Pfizer fogja megtalálni a megoldást. A megoldás rég meg van, de ha kiderülne széles körben, hogy hat és az Ivermectint is engedélyeznék, akkor nem lenne szükség az oltásokra. Na pont ezt nem akarják!

    Le van zsírozva rég, 2025-2026-ig fog tartani ez az egész oltás sorozat, most tudni lehet, hogy a következő vakcina típus lesz a mix and match (all in one), majd ezt követően a nanobotos oltások.
    A legfőbb világoltási szervezetek (Gavi, Cepi és Covax) már egy ideje előrejelezték, mint tervet. Közleményeikben, nyilatkozataikban el lehet olvasni.
    Szóval nem fognak engedni semmilyen természetes védekezést széles körben, nem véletlenül hangoztatják mindenhol, hogy csak az oltás segít.

Új hozzászólás Aktív témák