Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz kolopele #104809 üzenetére

    Részben a kilélegzett levegődet szívod vissza, ez világos, mint a nap, ha volt rajtad maszk, akkor tapasztalhattad is, de ehhez nem kell nagy logika, vagy igen?
    Nem egy boltossal beszéltem, akin látható jelei voltak a maszk használatának, kiverte az arcukat azon a részen pattanások sokasága. Többen panaszkodtak, hogy nem tudnak rendesen lélegezni a maszkban. Aki teheti legalább az orráról lehúzza, én is így szoktam az üzletekben közlekedni.

    Az oltásokról elismerték, hogy az oltott ugyanúgy megkapja és továbbadja, csak a vírus lefolyása lesz gyorsabb az adott személyen, aki elkapta oltottként. Szóval nem igazán értem ezt a kijelentésed, hogy az oltások segítettek.
    Arra pedig sokadjára sem reagáltok, hogy miért nem a természetes proteázgátlással védik a lakosságot, miért kell egy kísérleti vakcinát erőltetni.


    Disk4mat

    Gődény rég nem téma, arra szervezték be, hogy ha eljön az idő, akkor lejárassák az oltásellenes embereket. Gődény válltetkója sokmindent elárul róla, nem mellesleg választási pénzeket is lenyúlt. ( link )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák