Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #95206 üzenetére

    Ebből a szempontból Magyarország pont az egyik legszarabb helyzetben van szerintem.
    Ha tanulsz majd dolgozol akkor jól megélsz, de ha nem akkor gyorsan felkophat az állad.

    Nincs abban a szerencsétlen gazdasági helyzetben, hogy mindenki focival próbálja magát eladni mint pl. délamerikában, vagy a harmadik világban, és nincsen olyan anyagi biztonságban hogy megpróbálják komolyan venni, mert a szülő is a gyerek jövőjét tartja szem előtt, és ha a gyerek leadja hogy ő focista akar lenni, akkor az valami olyan érzést vált ki a szülőből mintha valami főben járó bűnt kísérelne elkövetni. Focista? Na eriggya kurvaanyádba hülyegyerek, tanulni fogsz, leérettségizel, az egyetem után meg lesz egy stabil jól fizető állásod.

    A Messis hasonlatod is nagyon erősen országhoz és stílushoz kötött. Szerintem rengeteg korszakos zseni veszik el így a süllyesztőbe és csak nagyon kevesek olyan szerencsések akik eljutnak a csúcsra.
    pl. Iniesta ha angliába születik már 8 évesen elzavarták volna hogy menjél fiam inkább gyrost sütni, mert egyszerűen az akkori angol utánpótlásnevelés minden egyes kritériumában megbukott volna.

    És angliáról van szó ahol mindig is volt perspektíva, magyarországon meg el sem jutnak idáig, mert egyszerűen nincsenek olyan helyzetben hogy tömegek a focival tegyék kockára a jövőjüket.
    Mert abban biztosak lehetünk hogy most is van pártucat olyan ügyvéd, könyvelő, benzinkutas, bolti eladó bármi.. aki méltó lehetne a válogatott mez hordására.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák