-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
nos, ma a kollektíve a magic burgerből lesz hozva ebéd, kíváncsi vagyok tényleg annyira jó-e, mint mondjátok. ide a római fürdőhöz elég közel is van, szóval kihűlni sem fog. kaja után beszámolok
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
gyuromoj
veterán
Új Madrid van épülőben
A Punto Pelota mai száma szerint egy teljesen új csapat van épülőben Madridban. A hírek szerint Adán, Carvalho, Albiol, Callejón és Essien szinte biztos, hogy nem lesz a keret tagja jövőre. Kaká, Di María, Higuaín és Benzema pedig megfelelő ajánlat esetén távozhat. Essien helyét Kondogbia, Albiolét Garay veheti át. Xabi Alonso utódja a Verratti, Vidal, Gündogan hármasból fog kikerülni, a támadórészlegbe pedig Jesé, Bale és Agüero érkezhet a távozók helyére.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
homeless09
őstag
Three Players Manchester United need to again be a Powerhouse in Europe
1. Kevin Strootman
2. James Rodriguez
3. Mats Hummels
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
homeless09
őstag
Hahaha Trolles in action.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #14164 üzenetére
Hehe
-
Integra
titán
megőrülök, mennyi helyzetet hagyunk még ki????????? hihetetlen
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #14164 üzenetére
Eden csúszik ott?
Közlegény hogy kacag rajta a háttérbenDodo bá tegnap is kitett magáért, kettőt lőtt
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bandus
veterán
egész jól teljesítettek a kissrácok a nagyokkal szemben
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
baluka26
nagyúr
Szerintem eléggé erős volt ez a piros.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Kakkmakk.
-
Ps Vita
őstag
Azért durva,hogy már nincs tétje a bajnokiknak és 6-1,szinte teljesen B csapattal
DE jövőhéten jön a szezon legfontosabb és legkeményebb meccse,Mandzu nélkül,Gomez-zel
Mia san mia[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ez a Bayern beteg... Barca felkötheti a gatyát.
Don't Tread On Me
-
baluka26
nagyúr
Meszut Özil. Ma is tanultam valamit.
Btw eléggé fogalmatlan volt bíró Ágyús meccsen, egy hibás pirosat egy másik hibás pirossal "törlesztett".
-
Ps Vita
őstag
- A Bayern beállította a Dortmund tavalyi, 81 pontos rekordját.
- Mario Gomez 75 perc alatt összesen 5 gólt szerzett a héten.
- Jelenlegi gólarányunk: 89:14, idegenben: 37:3 (!)
- 2013-ban a Bundesliga 13 mérkőzéséből 13-mat megnyertünk.
- Pizarro 5 kezdőként pályára lépett mérkőzésen 6 gólt, és 6 gólpasszt adott.
- Ebben a szezonban ez volt a negyedik 6:1-es diadalunk.
És a Sun szerint akarjuk Bale-t(Mondjuk amíg van Ribéry nincs értelme,a francia még klasszisokkal jobb )
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Egy szokásos kamutizi a Barcának, de kihagyja Villa
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #14181 üzenetére
A MU már bajnok.
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #14181 üzenetére
Nyugi, innen már nincs az az isten hogy elszúrjátok. Bár ezt én már Március óta érzem.
Az hogy Frankenstein klasszisokkal jobb mint Bale az a nap vicce nálam.
-
Ps Vita
őstag
Ímádom,hogy úgy ítéltek meg Bayern játékosokát,hogy nem is néztek Buli meccseket...
Azért meg gratulálok,hogy Ribéry-t. basztatjátok az arca miatt,nyilván ő tehet az autóbalesetéről..[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #14190 üzenetére
Senki sem állította, hogy Ribery nem kiváló játékos. Ha mondjuk ezt írod, hogy : "Szerintem Ribery még jobb", akkor nem lenne nevetség tárgya a mondatod, max nem értenék egyet.
Tényként kezelni, hogy Ribery klasszisokkal jobb, basszus... Láttam pár bundás meccset, ebből azért nem lehet megállapítani a tényleges képességeit. Majd a Barca ellen villoghat, nem is olyan lehetetlen a védőik ellen.
7600 GS: Jaja, rákerestem google-ban, hogy Ribery Frankenstein, mivel nem találtam annyi hasonlóságot és nem tudtam elképzelni. Erre kidobta ezt. Kompanyra amúgy jobban illik a jelző és ráadásul nem érzem magamat bunkónak az elnevezés miatt.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Holnap elvileg nem lesz Silva és Aguero.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
válasz NyxNyxNyx #14193 üzenetére
Hát akkor rendesen meg kell hajtani. Szerintem már egy X is jó eredmény, de hát nyilván a Spurs fanok többet szeretnének. Holnap egyébként lesz még Juve-Milan is.
Ezt most találtam :
EPL league titles:
Man Utd 19
Liverpool 18
Arsenal 13
Sir Alex 12
Giggs 12
Scholes 10
Gary Neville 8
Aston Villa 7
Rio Ferdinand 5
Rooney 4
Vidic 4
Cantona 4
Evra 4
Chelsea 4
Man City 3[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz NyxNyxNyx #14192 üzenetére
Akkor megmagyarázom azt a klasszisokkal jobbat:
Bale igazából még csak a Pl-ben bizonyított(oké,volt két nagyon jó meccse a Zinter ellen),Ribéry meg már több fronton is,ennyi,amíg Bale csak a bajnokságban bizonyít addig Ribéry jobb lesz klasszisokkal,amúgy meg benne volt a mondatban a még,hidd el,én örülnék legjobban,ha két év múlva jönne Bale,de Rib-ben benne van még 2 év,utána jöhet valaki helyette,Bale cserének biztosan nem jönne...
Oké,én is félreérthetően fogalmaztam,szerintem ennyit ért a témaNem mondtam,hogy bunkó vagy,de szerintem nem kéne azon rugózni,hogy milyen csúnya(főleg ,hogy nem tehet róla),semmi köze nincs a játékához a kinézetének(Amúgy Bale is csúnya )
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #14196 üzenetére
Az érvhez: Pl-ben minden nagyobb csapatnak betalált már, és rendre jól játszik ellenük. ez szerintem felér egy jó BL szerepléssel.
Általánosan: Teljesen megértem amit mondasz, mármint, hogy nincs szükségetek Bale-re. Igazából szerintem senkire sincs szükségetek, minden pénzkidobás és kockázat. Talán Robben, aki kilóg.
Ja és nem mondtam, hogy te tartasz bunkónak, hanem bennem támad egy rossz érzés mikor belegondolok a helyzetébe.
Bale meg nem csúnya szerintem és tud golfozni is."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #14194 üzenetére
Juhéjjjjj, ez feldobta az estém...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...