Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• itouchfan

senior tag

válasz forceberg #119756 üzenetére

Teljesen nyugodt vagyok.
    Elmondom mi a nagyon nagy probléma. Nem a foci, nem a politika, hanem az emberi oldaláról megközelítve a dolgokat. Nem neked, nem rólad írom, hanem általánosságban.

Szóval kezdem Szalai esetével, megy a fikázás, mint mindig, amire egy tökéletes ellenérv, hogy nem véletlenül játszik 10 éve a Bundesligában, és van 50 gólja (nem topcsapatokban). Erre (ha jól emlékszem, itt, ebben a topikban, de lehet hogy valamelyik hasonló Facebook csoportban) a sok ellenlábas arra a következtetésre jutott, hogy akkor az egész Bundesliga szar, gyenge Lewandowskival (mert a BL-ben ő sem villog), meg mittomén kivel együtt, mert kiestek a VB-ről meg nemtom hány éve nem nyert BL-t a Bájern. Hát ez aztám tényleg logika. Ahelyett hogy elismernénk, lehúzzuk inkább a 4 topbajnokság egyikét, a világ egyik legjobb centerével együtt, csak hogy tovább fikázhassuk. Bravo. Ha meg olyan könnyű lenne a Bundesligában 10 évig játszani, brusztolni, akkor miért nem az van ott, aki károg? Jaa hogyja, a károgók nagyrésze tesiből felmentett volt?...

Másik egy hasonlat, a mai meccsre vonatkozóan.
    Nagyon szegény vagyok, vízen és kenyéren élek, de egyszer egy évben összekuporgatok és veszek egy kiló húst, és jóízűen megeszem. Attól függetlenül, hogy tudom, hogy holnap ugyanúgy vizet és kenyeret fogok enni, attól még ma rohadt boldogan eszem a húst. Ennyi az egész. Viszont ilyenkor jön a sok megmondó, aki tökéletesen el tudja (bár szerencsére nem, mivel rájöttem, hogy nem fogok kommenteket olvasgatni), ezért tudná rontani szegény ember örömét. Csak egy kérdésem van feléjük: nehéz lenne ilyenkor kussban maradni?

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák