Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz ledgeri #1799 üzenetére
háááát... pár naponként én is kapok ilyen emailt. Simán törlöm a" kiváló "ajánlatokat
kicsit zavar, ötletem egyelőre nincs[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
ledgeri
nagyúr
Milyen jóságos is ez a youtube...
Már a huszadik "xy ajánlotta neked"(és kiscica ugrik, vagy orosz légpárnás fut partra- kép alapján, mert meg nem nyitom..) üzenetet kapok 0 követett 0 feltöltős emberkéktől, akiket jelentenék, de "Spammelt" opció persze nincs, ha jelnteni szeretném... az egyesével blokkolás meg szélmalomharc..., titani meg ezt a lehetőséget a "mi van ha" miatt meg nem szeretném...
Tipp?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Out
addikt
Nem a nézettség után jön a pénz, hanem a videó előtt és után (esetleg közben) lévő reklámokból. Bár nem kizárt, hogy lehet olyan partnerségi program ahol a nézettség után fizetnek, de szerintem alap Youtube partnerséggel a reklámokból jön a pénz.
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Meg tudom nézni, hogy kik azok, akik like olták és dislike olták a Youtube os videóim ?
Ha igen, akkor hogyan ?köszi
üdv., -
maxika2004
őstag
válasz ledgeri #1775 üzenetére
Leszedve 25 fps-t néztem én is !
viszont lehet az a hiba hogy én 50i-ben töltöttem fel !
mert elvileg a yutub azt irja hogy csak progressiv lehet a vidi !
De itt meg az a bajom hogy az 50i- ből csak olyan 25p-s vidit tudok konvertálni ami már a pc-n is akadozik !
erre esetleg valami megoldás ?
itt az 50i-s file :
[link]vagy esetleg az 50p-s:
[link]Szóval ha ezekből sikerülne 25fps-es progressiv videót kreálni, annak elvileg jónak kellene lennie yutubon is !
Ha igy sem , akkor feladom !Köszi mindenkinek a segitséget !
-
raulicio
senior tag
válasz Murphistic #1784 üzenetére
Ugyan arra a routerre csatlakozik a telefon meg a laptop is.
Mindenesetre csak alternatív youtube appal tudtam megoldani a problémát.
Azért köszi, hogy segíteni próbáltál!
[ Szerkesztve ]
-
BIZ0906
aktív tag
YouTube "Figyelem: Valaki bejelentkezett fiókodba egy másik helyről. Te voltál?"
Ezt írja ki már megváltoztattam a jelszavam olyan bonyolultra amennyire csak lehet a figyelmeztetés még mindig ott van. Hogy lehetne eltüntetni? -
ledgeri
nagyúr
Nekem twitch exportos van két és fél órás, viszont a youtube editor nem enged 2őránál hosszabb videó, a feltöltéshez nem tudok, hozzászólni (nomeg vannak 10 órás neocat-ek)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Murphistic
aktív tag
válasz raulicio #1783 üzenetére
Ugyanazt a netkapcsolatot használja a mobil és a számítógép is? Ha nem akkor próbáld meg a számítógépről megosztani a netet a telefonnak, de annak meg gondolom nem sok értelme lenne, mert a számítógépet akarod kikerülni...
Arra tudok gondolni, hogyha a mobil nem az otthoni wifire kapcsolódik, akkor az eltérő IP-cím miatt véletlenül más országhoz sorol a Youtube...
Vagy a laptopon nem használsz esetleg valami proxyt a korlátozás kikerülésére?"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
raulicio
senior tag
válasz raulicio #1781 üzenetére
bocs lejárt a szerkesztési idő. Szóval meg is van a probléma. A videó le van tiltva az országomban copyright probléma miatt. Ez azért fura, mert a laptopomon meg nincs pedig egymástól 2 centire van a két dolog.
Hogyan lehet ezt orvosolni? A youtube appon belül vlehet tartalmi lokalizációt állítani, de az semmin sem változtat.Rohadtul idegesítő!
Igazság szerint a telefonomat használva szeretném a tv-n nézni a videót. ez miracasttal megy is csak a youtube app egy kalap sz.r.
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
válasz raulicio #1781 üzenetére
Gondolom amiatt, mert a Youtube algoritmusa figyeli,hogy honnan történik a keresés. Mivel a videóknál beállítható, hogy mondjuk mobilon ne legyenek elérhetőek, ezért azokat a videókat gondolom kihagyja a kereső. A zeneszámok pedig jellemzően ilyen videók a Youtube-on, szóval hiába van a kedvenceid között, nem nézheted meg.
Esetleg próbáld ki a Spotify-t, aminél úgy tudom, hogy a mobil appján keresztül is ingyen hallgathatsz zenét. Persze néha megszakítják reklámmal, de szerintem viszonylag ritkán vannak reklámok.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
raulicio
senior tag
Az mitől van, hogy a telefonomon a youtube app nem ugyan azt a találati listát adja ki, mint a laptopom? Nincs semmilyen filter beállítva vagy ilyesmi.
A videót beraktam a kedvenceim közé a laptopomon, de a youtube app úgy csinált, mintha nem is lenne.
Egy zeneszámot kerestem by the way... -
ph2012
senior tag
Milyen hosszú videót lehet max feltölteni? Kszi.
-
ledgeri
nagyúr
Te feltötltötted, és le is szedted, vagy az övét szedted le külső progival, vagy hol láttad a 25 fps-t?
-
Watt25
veterán
válasz maxika2004 #1776 üzenetére
ledgeri arra gondolt, hogy az eredményvideó hány fps lett a YouTube-on. Én megnéztem és minden esetben 25fps-t láttam.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
maxika2004
őstag
válasz ledgeri #1775 üzenetére
" Milyen TV az, és miről játszva? "
tv pana g20 lejátszó meg vagy a pc vagy WDTV LIVE.
természetesen 60hz-en akadozik ! 50-en teljesen folytonos !ugyanaz a file yutubra feltöltve akadozik !
neked a fenti jutubos video, nem akad ?
" Nézd meg, hogy a youtube-ra feltöltött videó, onnan letöltött verziója hány fps-es, mert kíváncsi vagyok már! "
50i amit feltöltöttem...
-
ledgeri
nagyúr
válasz maxika2004 #1770 üzenetére
Nem étek egyet veled.
(#1773) maxika2004 Milyen TV az, és miről játszva? Megnézted forszírozott 60Hz-el is?
(#1774) maxika2004 Nézd meg, hogy a youtube-ra feltöltött videó, onnan letöltött verziója hány fps-es, mert kíváncsi vagyok már!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
maxika2004
őstag
válasz razorka777 #1771 üzenetére
Nem azért akad, mert kevés az fps, hanem mert a képkockasebesség nincs összhangban a megjelenitő mhz-ével !
ez gépen igy is van, és ha szinkronban van akkor jó is !
Csak azt nemtudom hogy jutubon miért nem jó !??? -
Orionk
senior tag
A nem listázott videók (csak azok láthatják akik ismerik a linket) esetében is látható a statisztika ?, hogy kik nézték, merre a világban ?, stb...
köszi
-
ledgeri
nagyúr
Annyit ad, de ha akarsz feltölthetsz sajátot..
(#1764) maxika2004 nekem a letöltött is akadt... szerintem azért, mert 25FPS- es, míg a monitorunk 60 Hz-es,és a youtubeon max 30asok lesznek (hogy van-e minimum, nem tudom...)
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Első videómat töltöm fel.
A feltöltése végén választhatok indexképet a videóhoz.
A videóm 14:59 perces és csak 3 indexkép jelenik meg, amiket kiválaszthatok.
Miért nem jelenik meg több indexkép ?
köszi
-
razorka777
veterán
-
maxika2004
őstag
válasz razorka777 #1765 üzenetére
Köszi !
Hát arra gondoltam hogy az autónak a mozgása, és az oldalazó mozgás is folyamatos legyen, de én jutubról csak akadozva tudom megnézni !
Ami még gépen jó, jutubon az is akad...
Neked ez folyamatos amit küldtél , és átkonvertáltad ? -
razorka777
veterán
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
A következő fájlal kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit :
[link]Youtube-re kelle feltöltenem, ugy hogy folyamatos legyen a lejátszás !
Milyen formátumra kellene konvertálni, és milyen progival, beállitásokkal ?Akinek ez sikerül, és dob egy yutubos linket, aranyba foglalom a nevét . és le a kalappal elötte,
én kb túl az 50. probálkozás után kezdem feladni ! -
ledgeri
nagyúr
válasz Joe Swanson #1762 üzenetére
Jaj, tényleg.. SMS volt...
-
westcoastog
veterán
válasz enginev3.0 #1756 üzenetére
Majd még próbálgatom.
-
ledgeri
nagyúr
Én rangokról nem tudok (nem vonom kétségbe létezésüket...):
Itt csak nyomtam egy pipát a hosszó videókra, küldött egy megerősítő üzit, és ennyi...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
csetle
csendes tag
válasz enginev3.0 #1758 üzenetére
köszi
Tudna valaki segíteni, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy 20 perces videót feltölthessek ?
Ha kell, akkor 16-17 perces is lehet.
köszi
Valaki egyszer itt a csoportban mondott valamit, hogy csak megfelelően kell regisztrálni.
-
csetle
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Youtube-ra szeretnék feltölteni egy 20 perces videót 720p-s HD ban.
Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez külön kell-e regisztrálni valahogy, hogy ilyen hosszú videót feltölthessek ? Ha igen, akkor mi a teendő ?
Másik kérdésem az lenne, hogy milyen kiterjesztésű kell, hogy legyen a videó ?
Ha tudtok segíteni, akkor válaszoljatok légyszíves.
köszi
-
enginev3.0
félisten
válasz westcoastog #1755 üzenetére
Nekem sem ment mikor tv-re próbáltam kitenni a képet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
westcoastog
veterán
Youtube tv-ben tudna valaki segíteni?
Beléptem gépen, összepárosítottam a telefonommal, de hiába indítok el egy videót, csak tölt és nem jelenik meg a pc képernyőjén...
wp8, internet explorer... -
Out
addikt
Én azt várom már nagyon, hogy mikor rakják vissza azt, hogy miután feltöltesz egy videót és feldolgozza a Youtube, akkor automatikusan közzé is teszi, mert jelenleg csak manuálisan lehet ezt megtenni és ez így kényelmetlen nekem Főleg, ha elfelejtek rányomni a közzétesz gombra.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ez a hiba mitől van? Egyre gyakrabban jelentkezik, már már idegesítőKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
ledgeri
nagyúr
válasz Joe Swanson #1746 üzenetére
Nem használom azt a rendszert, de ha csak az egyik mezőt töltöd ki az kb. olyannak tűnhet.. (persze, ha a rendszer engedi..)
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet vezetéknév és keresztnévről egy névre váltani Pl. Toth Jolán ról TothJolán ra. Sürgős lenne, előre is köszönöm.
-
aktív tag
Azért szeretném szabályozni a feltöltési sebességet hogy miközben töltök fel tudjak játszani online.Akkor ha ilyen programot használok az lehetővé teszi hogy egyszerre töltsek fel és játszak is közben ?Mert ha töltök fel Yt-re a teljes sávszélességemet elveszi.
[ Szerkesztve ]
Wot nick : Lanoka_
-
aktív tag
Sziasztok
Van arra mód valahogyan hogy amikor töltök fel Yt-ra a feltöltés sebességét én tudjam szabályozni?
Mondjuk mint a torrenteknél.Előre is köszi
Wot nick : Lanoka_
-
mcs
veterán
Sziasztok!
A legújabb Flash Player verzió telepítése óta minden bufferelés közben megakadnak a 720 és 1080p-s videók Chrome és Firefox böngészőben is egyaránt.
Persze régebben sose volt ilyen probléma, és az AMD Athlon II X3 450 processzorom biztosan nem lehet gyenge hozzá. Tudtok javasolni az akadásra valami gyógyírt?[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Telefonon volt gondom az elmult napokban, de most jo megint. Mondom, csak par napos szar, elotte, utana OK volt. Most is ok.
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Elrood
őstag
Valaki tapasztalt olyat, hogy régen feltöltött videót (enyém 3 éves) nem képes lejátszani a youtube?
4 nyilvános videómból 3 nem működik.Pár hónapja még tuti működött...
Hibaüzenet: "An error occurred, please try again later".
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
A youtube editorával lehet készíteni timelapse videókat normál sebességűekből? A lassítást megtaláltam, de a gyorsítást nem.
-
Levwi
aktív tag
Valaki erre tud nekem valami megoldást, mert már mindent próbáltam de semmi.Xiaomi 14
-
Boha
aktív tag
Megoldást keresnék olyan problémára hogy, 1 profilon belül 2 csatornám van és minden bejelentkezésnél az úgymond régi csatornámra lép be nem az újra. Minden youtube fellépéskor fiókváltást kell csinálnom.
Valami módon nem lehet az újat alapértelmezettre tenni vagy a régit tiltani?OBORZIL
-
ledgeri
nagyúr
Köszi!
Érdekes: Két videó volt, mindkettőnél ugyanaz a helyzet : Játékbéli efektet értelmezett zeneszámnak a rendszer.
Mindkettőnél ugyanazt a szöveget írtam be, ugyanazokkal a pipákkal mentem végig, amiből az lett, hogy az egyik videó mellett ottmaradt a harmadikfeles link, de azon belül úgy írja, hogy elfogadtam (pedig nem), míg a másik mellöl eltűnt a link. Mindez az elküldés utáni ablakfrissítésnél már jelentkezett...
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Már a második videómban hivatkozik a youtube olyan tartalom szerepeltetésére, aminek köze nincs a videóhoz, mégis harmadikfeles cuccal jön. Fellebbezésnél nincsen olyen opció, hogy "felllebbezek, mert a youtube nézte be". Ezért kérdem, van a youtubenak valami support emailcíme ahová írhatnék, mert persze contact gomb nincs az oldalon.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
unravel
őstag
Köszi a gyors választ.
De egyiknél sem működik. Olyanoknál sem amin már van like/dislike. Szürkék a gombok, neked is?
A hozzászólás működik.Ez ciki. Megtaláltam a like gombot. No problem.
Akkor kedves google, most már át lehet újra alakítani az oldalt.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Üdv,
Nem tudok videót likeolni. Mi az oka?
¯\_(ツ)_/¯
-
tutuhawer
őstag
firefoxot tolok, adblock plus van nekem is, itt nincs gáz a felugró reklámokkal. Telefonon annál inkább. Lehet benne olyan, hogy sok régi videót nézek , és azok feltöltőivel nincs reklámszerződés megkötve, nemúgy, mint a ma menő autós, gameplayes vagy VEVO meg mittudomén csatornákkal...? Jobb ötletem nincs, sok kérdésem van nekem, is /Ez meg mi a rák...? Mi a faszééér...? Miért jó ez...? / csak keresem a válaszokat
-
Out
addikt
válasz Wanderlust #1710 üzenetére
Ha ott nincs, akkor az megint csak az átalakításnak az eredménye. Gmail-re van beállítva az, hogy kapj értesítést bármilyen YT-s tevékenységről (pl. hozzászólások)? Mert az új gmail felületen van egy Közösségi fül és oda is megszokott érkezni az, ha hozzászólnak valamihez.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok lenne nekem egy olyan gondom hogy a videók 90 százalékánál bejönnek a videóhirdetések hiába van adblock plus telepítve. Egyébként chrome-ot használok, eddig semmi gond nem volt de pár napja csak bejönnek a hirdetések és idegesítő hogy lejátszási listánál mindig vissza kell mennem youtube-ra és átugrani a hirdetést remélem tudtok segíteni.
Xiaomi 14
-
Out
addikt
válasz Wanderlust #1708 üzenetére
Videókezelő --> Közösség
-
Wanderlust
tag
Tudja valaki, hogy hol lehet azt beállítani, hogyha kommentelek valahova és arra válaszolnak azt lássam? Régen a beérkező üzenetek, megjegyzések résznél jött értesítés. De pár hónapja semmi, pedig volt olyan, hogy válaszoltak a kommentemre vagy csak kaptam egyet én a videómhoz de azt sem jelzi sehol. Mindkettő fontos lett volna. De se e-mail-ben se a YT-on nincs jelzés...Kezdem úgy igazán meggyűlölni YouTube fejeseket akik mindig újítanak valamit. Ami régen pofonegyszerű volt az most vagy megszűnt vagy keresgetheti az ember egy napot.
-
Istyu74
aktív tag
Hali,nem tudjátok, valahogy hogy a régi Youtubos accról a kedvenceket és az előzményeket át lehet valahogy vinni a Gmailosba ?
Üdv, István.
-
Bjørgersson
félisten
válasz tutuhawer #1705 üzenetére
Már mindegy, töröltem a saját tutuhaweromat, csak az X.Y. maradt meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
tutuhawer
őstag
válasz Bjørgersson #1702 üzenetére
Én hirtelen nem tudom, én mindig kattintok a felsőre. Kezdem megszokni vagy akár előnyét is meglátni: tutuhawer youtube-ozik, a gmailes címmel, közben nem barmol bele X.Y. google+ profiljába ugyanazon a címen. Telefonon is könnyen kezelhető a youtube-profilom tutuhawer néven, a google+ fiókkal összekötve, ahol van tutuhawer és X.Y. is függetlenül. Innen nézve előny, de aki csak tube-ot akar használni, már szar. Valahogy szét kéne tudni választani, gondolkodom én is. A profil beállításokban biztos van leválasztás, a kérdés, hogy működik-e , engedi-e... Csak ötletelni tudok, tuti tippem nincs
-
Bjørgersson
félisten
válasz Spancho #1703 üzenetére
Igazából úgysem használtam semmire, úgyhogy töröltem a külön YouTube accountot és most már csak e-mail címmel használom. Az viszont rohadt idegesítő, hogy 2-3 napja, olyan lassú az összes Google oldal, mint a kurva élet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Spancho
senior tag
válasz Bjørgersson #1702 üzenetére
Nekem már fel se dobja alapból a 'tulajdonosi' g+-os rendesneves profillal jelentkezik be.
Holott a másik profil amiben megvannak a kedvenceim meg minden feliratkozásom az alul van és még van vagy 4 g+ profil ott amit azt se tudom hogy jöttek létre.
Szóval ahogy belépek át kell jelentkeznem ,ha nem veszem észre akkor így jártam
Már annyira nem izgat mert megszoktam hogy az egész egy fos ,de legalább valahogy át lehetne tetetni minden megnézett/kedvenc stb.. videómat a másik profilra.
De még azt se tudom hogy kéne ,vagy egyáltalán lehetséges e.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Bjørgersson
félisten
Be lehet valahogy állítani, hogy belépéskor ne dobja fel mindig ezt az ablakot, hanem automatikusan a felső "accountot" használja?
-
csab2
veterán
A tököm tele van már azzal, hogy a Google mindenáron erőlteti a szaros közösségi oldalát. Az milyen már, hogy a Youtube-on most már nem lehet anélkül kommentelni sem, hogy ne lenne G+ profilom? Örültem, hogy a múltkor meg bírtam tőle szabadulni.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest