- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- JavaScript topic
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baliboy1979
csendes tag
Hali.
3 kotetet hasznalok xpenologyn, 2t raidben. A minap az egyik raid kotet szolt, hogy a 3 lemezbol 2n hibas szektorok vannak es a rendszer serult ezeken a lemezeken. Persze reggel a nyaralasra indulas elott 1 oraval. A nast nem akartam lekapcsolni igy csak a 3 lemezt kivettem es elinditottam ugy. Most amikor vissza akarom tenni a 3. kotetet akkor nem latja a assist se. Ha csak a masik 2 kotet van benn akkor ok. Ha a 3. hibas kotet volt csak benn akkor eloszor lattam a dsmet be is tudtam lepni de a 3bol egy lemezt mar kidobta magabol a kotet es zoldkent szerepelt a listaban mint "uj" hdd. Nyomtam egy leallitast gondolvan akkor a "zold" lemezt kiveszem es annelkul megy a tobbi es lementem a dolgokat a hibas kotetrol. Nem allt le a nas hanem az assistantban atvaltozott nem konfiguraltra a nas allapota. Nem akartam ujra konfiguralni igy kinyomtam. Na azota nem latom se igy se ugy ha a kotet benn a nasban. Mit javasoltok hogyan szedjem le az adatokat. Linux alatt kene felmountolni a kotetet es ugy leszedni? Nem csinaltam meg ilyent es nem tudom, hogyan kene a lemezeket raidba rendezni, hogy az adat particio rendben legyen. Milyen linuxot hasznaljak? Van masik gep amibe be tudom rakni es kezel raidet is. Ebben kernek tanacsokat. Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest