- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgst
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már valakinél ez a probléma, de lehet hogy később még segít....
VM-ben van egy DSM 5.2 telepítve. Ma újraindítottam a hostot, mert egy hónap üzem után már kezdett a win10 is befordulni. Gép újraindul vm bootol, webes login "a rendszer készenlétbe áll. próbálja meg később"(System is getting ready. Please log in later) hibaüzenettel nem engedett be. SMB-n engedett csatlakozni, fájlok, írási jog minden rendben, routerben látom hogy mennek a kamera streamek. Több újraindítás semmi változás.
Konzolban beengedett root az admin jelszavával. Ellenőriztem hogy nincs e tele valamelyik lemez (google ezt dobja legelőször login hibánál), nem ez volt a gond. Cseréltem jelszót semmi változás. Majd végül megtaláltam a megfelelő megoldást, pár parancs ami kibillenti a synot a beragadt indítási folyamatból.
Használható konzolban vagy ssh-n keresztül is root jogokkal:> synobootseq --set-boot-done
> synobootseq --is-ready
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest