- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Essejó #16644 üzenetére
Megcsináltam mindent, köszönöm a posztot Essejó
Viszont lenne egy kisebb problémám már így az elején (pedig azért egész átlátható ez a Synology cucc)
FTP-re felmegyek az épített NAS-ra, és 2mb-nál többel nem tudok másolni, se Total Commanderrel, se máshonnan.Plusz .. beletettem egy 480-as Kingston sima 2.5" SSD-t, most bontottam ki, és 2db 4TB HDD-t, amit Raidbe állítottam a DSM-en belül. A Hdd-kre azt írja jó állapot (zsir új), az SSD-re viszont ami szintén zsír új, azt írja hogy "kritikus állapot", ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest