- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
válasz zsolt501 #10113 üzenetére
Tehát akkor nyers fordításban:
Hello,
Sikerült tökéletesen frissíteni a HP N54L -emet 6.0.2-ről 6.1.3 15152 verzióra és készítettem egy lépésről lépésre leírást amit alább olvashattok, nekem működött.Először olvasd el Polanskiman telepítési leírását és az ide vonatkozó fórumot!
Ezt a leírást mindenki csak saját felelősségére használja! Nem vállalok felelősséget az esetleges adat vesztés vagy meghibásodásért, ami a leírás használatából eredhet!
1. Mentsd el az adatokat és rendszer konfigurációkat a biztonság kedvéért! Teljesen a te felelősséged!!!
2. Kapcsold ki a bios beállításoknál a C1E -t!!!
3. Az említett szkript bemásolja a hálózati meghajtó vezérlőket a rendszer indításakor a megfelelő helyre, hogy elérhető legyen frissítés után a HP microserver,
a. Hozz létre egy Scripts nevű megosztott mappát, mondjuk a volume1-en (Kötet 1).
b. Töltsd le az Eduardo féle update_patch.sh-t
c. Ha eddig nem volt, engedélyezd az SSH-t a 22-es porton a Vezérlőpult / Terminal & SNMP -nél.
d. Használd a Putty-ot a nas-hoz való SSH kapcsolódáshoz, jelentkezz be az admin felhasználóval. Ellenőrizd, hogy be van-e állítva az admin jelszó.
e. Ha beléptél a Putty-al szuper felhasználóként, írd be asudo –i
parancsot.
f. Állítsd be az update szkript jogait achmod 0744 /volume1/Scripts/update_patch.sh
paranccsal.
g. Jelentkezz ki a terminálból, zárd be a putty programot, és ha eredetileg nem volt engedélyezve, tiltsd le ismét az SSH hozzáférést.
h. Menj a Vezérlőpult / Feladatidőzítő-be és hozz létre egy új kiváltott feladatot, válaszd ki root-ot a felhasználónál és eseménynél a Rendszerindítást. Utána a Feladatbeállítások-nál írd be a Parancs futtatásához a /volume1/Scripts/update_patch.sh és végül engedélyezd az Általános fülön!
4. Menj a Vezérlőpult / Frissítés és visszaállítás-ra és frissíts a DSM 6.1.3-15152-re,
5. Amikor a szerver újra indul, kapcsold ki és húzd ki az usb stick-et.
6. Készíts másolatot az usb meghajtóról egy image writer-rel.
7. Jegyezd fel a VID, PID, mac address és serial beállításokat az eddigi grub config állományból az usb stick-ről.
8. Írd ki Image writer-rel a loader JunsMod102a-test-NICadd.imgimage állományt (by Khile) az usb stick-re.
9. Frissítsd a grub config állományt az előzőleg felírt (VID, PID, serial number és mac address) alapján.
10. Frissítsd a GRUB_VER állományban az usb stick-en a DSM verziót 15152-re.
11. Dugd vissza a frissített USB stick-et a szerverbe és indítsd el.
12. Indítsd el a Synology assistant-t, hogy ellenőrizhesd, ha elérhetővé válik a szerver. Ha nem látszik, várj 15 percet, hogy az update_patch.sh szkript lefuthasson és átmásolhassa a szükséges meghajtó programokat. Ha el készül, újra indul a szerver és látszani fog a hálózaton. Az enyém 2x is újra indult, de mindkétszer ki kellett kapcsolni, mert nem indult újra az USB-ről, csak kikapcsolás után.Ha a frissítés valamiért nem működik, újra kell telepíteni, az összes merevlemez eltávolítása után. Válaszd a forced install-t, majd amikor már látszik a Synology assistant-ban vissza helyezheted a merevlemezeket.
Személyes tapasztalatom:
- Mivel nekem induláskor a 6.1.2 volt fent, az említett loader-rel, én átugortam az USB-s műveleteket.
- A feladat létrehozásánál én bekapcsoltam az e-mail értesítést a feladat elvégzéséről. Így egyből tudtam, mikor sikerült a művelet!
- Valóban legalább 10 perc volt, mire elindult újra a rendszer!
- Valamiért vissza állította a hálózati beállításokat DHCP-re induláskor![ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Napelem
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Digitális Állampolgárság Program
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok