Hirdetés
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz rsanyi18 #25397 üzenetére
Szerintem lenne rá igény mivel semmilyen sarc nincs kivetve rá.Így egy igazán ütős energy coffee lehetne összedobni,akár többféle izésítéssel.Aki szereti a kávét és mondjuk belepakolnak 200mg koffeint meg még egy két extrát (amin nincs adó) nem kérdés melyiket emelné le az ember a polcról.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #25396 üzenetére
Szerintem új (nagyobb) energiaital gyártó hozzánk már nem fog jönni az adó miatt. Pedig a R* lehet bevetette volna nálunk.
A mostniak közül is csak a Burn-t, és a Monstert tudnám elképzelni hogy egy coffes energyvel elôálljanak. Én úgy tudom hogy semmi nem tíltaná ôket, csak lehet hogy nem lenne olyan nagy a kereslet rá, hogy megérje megcsinálni.
De ezek a saját véleményeimSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
senior tag
Én is ezen csodálkozom :/
rsanyi18: Nagyon jó lenne, de elég kevés esélyt látok rá, de nem értem, hogy a többi gyártó miért nem áll elő ilyen ötlettel, illetve környező országokban, illetve jópár nagyobb márkánál vannak ilyen italok, de mo-ra nem jönnek ezek se be. Pedig tudtommal erre nincsen se szabály, se megállapodás, se még plusz adó...
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem úgy volt, hogy a Monster kávékat a Coca Cola csinálta és miután a Monsterrel kötöttek valami szerződést (vagy felvásárlás, összeolvadás akármi) az volt a feltétel, hogy Coca Colának meg kell szüntetnie a kávés cuccokat?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #25392 üzenetére
Pár év múlva talán a Monster behozza... talán.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #25392 üzenetére
Szerintem is lenne piaca bőven! Eléggé csodálkozom is,hogy még senki nem rukkolt elő vele.
-
senior tag
-
-
james001
veterán
válasz Bjørgersson #25378 üzenetére
Remélem szalonna és kolbász ízű lesz
https://psnprofiles.com/kazama001
-
ƬΛЯΛ
senior tag
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
vwpolopg
őstag
A kek kiwis meg a masik piros egy eve mar bemutatott aztan kifuttatott teli limitalt tragyalevek
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon remélem,hogy valamiféle energy coffee cucc lesz.Mert az még nincs itthon.
-
Bjørgersson
félisten
-
dragonfx
veterán
válasz Zsírkrétamen #25373 üzenetére
uj és még felesbe is.régen volt ilyen belőle nálunk is.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
senior tag
válasz rsanyi18 #25374 üzenetére
Hát én is De talán jövőre...
Amúgy most iszom, és nagyon finom ital, citromos és édeskésebb, mint a sprite, csak annál azért kevesebb cukorral. Ha tudok még mindenképpen beszerzek ilyet mert bejönalbert8: Hát most bánhatod Bár a kék se lehet rossz, de szerintem sokban nem különbözhet az itthonitól max édesebb és gyümölcsösebb. De érdekel hogy milyen lehet, majd írj róla
-
albert8
veterán
Már bánom, hogy nem vettem prágában... A napokban viszont, ha jól tudom hoznak egy fél literes kéket hozzám. Kiváncsi leszek rá.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
rsanyi18
tag
Na egy ilyet itthon elviselnék.
A gyümölcsös Burnok finomak, ez se leht rosszSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
senior tag
Tátrai út alkalmával Sajnos csak benzinkutakon álltunk meg, így nem láttam csak olyan Rockstarokat, amik mindenhol vannak, és nekem is már megvannak, ez volt számomra az "egyetlen különlegesség". Kóstolta már valaki? Vélemény? (legutoljára a Lemon Rockstart ittam, hát nincsenek jó emlékeim, azóta félek a Lemon-os italokról )
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rbalint88 #25364 üzenetére
Nyilván jó lenne, de:
"Sajnáljuk, de az Ön lakcímére jelenleg még nem szállítunk, azonban célunk, hogy a jövőben az ország minél nagyobb területén elérhető legyen a Tesco Online Bevásárlás."
Bejelentés óta rendszeresen nézem az oldalukat, már lassan kívülről tudom ezt a 2 sortSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dragonfx #25360 üzenetére
Sajnos nekem is 15 km-t minimum kocsikáznom kell és akkor is csak egy kis Tescot érek el, amiben nem tudtuk megvenni a nagy bevásárlás felét, mert van millió árufeltöltő, de dolgozni lusták és ha szólni mersz még te vagy a hülye...
-
takacsbotond
őstag
-
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Laraxior
titán
Ez a kék Hell ugyanaz mint a tavalyi, csak a doboza lett más? Íz ugyanaz?
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Uhh, most vettem ki a fagyasztóból egy Burnt aztán leejtettem, huhh megállt az ütő bennem azt hittem eldurran. De szerencsére nem. Aztán simán ki tudtam nyitni, uhh de jó hideg belefagy a pofám.
-
james001
veterán
Na felszlopáltam a napokban az új energiaitalokat. Kifejezetten pozitívan állok előttük,nagyon finomra sikeredett mind,főleg a két S-Budget. Már csak az a baj,hogy alig van itt a környezetemben belőlük,ha akarok egyet jó sokat kell utaznom,egyedül talán a Tesco Spark van "közel"... Remélem azért elterjednek jobban.
-
DJ. Ru$y
félisten
Újra forgalomban a Hell IceCool kivi, megújult dizájn és zöld nyitófüllel várja a vásárlókat, vettem is mindjárt egy kartonnal
-
Bulitt
addikt
válasz mrwilliamdev #25340 üzenetére
Nem régen jelent meg, de már nem GO hanem 60 a neve
-
mrwilliamdev
újonc
urak,
a zöld színü,almás go csak nekem újdonság?
-
törölt tag
Kicsit megdöntöd hátra fele hogy ne a szájánál legyen a lé és kurva finoman nyitod, csak egy hajszálnyi résre hogy a szénsav kijöjjön. Aztán utána nyitod ki, de azt is óvatosan mert ahogy belecsapódik a fül a lébe attól újra kihabzik.
Sose szoktam ütögetni, mindig ki tudom nyitni, pedig bringával ahogy tépek haza elég jól felrázódnak. Nagyon ritkán megy ki akkor is azért mert balfasz vagyok meg mert sietek és innám, nem érek rá óvatosan kinyitni.Múltkor megvettem hat kis Adrenalint már csak annyi volt, mondom beosztom három napra, ahha aztán meg is ittam mind folyamatában. Annyira jól esett basszus hogy nem tudtam leállni vele. Meg mondom úgy is csak 15-ös, az lófasz kicsit több mint egy nagy Monster.
Azzal nem is volt baj, csak elfelejtettem a 13g cukrot, az 190g. Ugye mikor hirtelen felugrik a vércukor, egy ideig a szervezet nehezen reagál rá aztán addig szarul vagy. Régen csak 4g volt benne, kár volt visszaemelni. Van amibe rohadtul kell a cukor (pl. Rehab, Burn), viszont van aminek olyan az ízvilága hogy pont a kevesebb cukorral jó és egyáltalán nem lesz jobb többel, persze rosszabb se. Csak így feleslegesen van benne a sok cukor. Eleve a 15-ös koffein mellé is.
Mindegy, viszont majd kontrollálom magam valahogy mert ez így nem jó. -
DJ. Ru$y
félisten
Nem akarok teljesen belemenni, de fizikai alapon pont ezzel rázza fel, az oldalára ül ki a szénsav, az oldalát szokták körbe ütni, pöckölni finoman, hogy a tetején legyen a szénsav és magában távozzon ne az itallal együtt.
TS Spark fekete ribizli és tutti-frutti: Tutti-frutti itt sincs, számomra fura, lehet azért, mert nem szoktam fekete ribizlis dolgokat inni, aki szokott annak szerintem bejön, nincs rossz utóíze.
TS Sparkok számomra: -> Szőlő -> Meggy -> Alma -> Fekete ribizli, első 3 ha nincs Hell akció kompromisszumos alternatíva, de vállalható. Ellenben októberben a Tescoban hónapterméke a Hell 130-120 Ft, ezzel így nem tud versenyre kelni, fura, hogy pont a Spark nyitásának időpontjára dobtak egy ilyen akciót...
-
Petyyyyy
addikt
Úgy látom ti nem szőrrel gurítotok. Mindenki úgy tudja mi van az italban, hogy öröm nézni.
Majd jelentkezem, ha kiművelődtem.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
james001
veterán
válasz Petyyyyy #25327 üzenetére
Eddig nagyon ritkán öntöttem ki energiaitalt,de mostanában mindig rám jár a rúd... Lehet megutáltak az edrinkek Mostantól mindig mással nyittatom ki az italt
(#25329) ToBeY: Igen erről én is hallottam. De lehet ez csak sörnél működik Energiaitalnál megütögeted és felrobban a kezedben
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz DJ. Ru$y #25324 üzenetére
Mondjuk ritkán járok Teccsóba, de felírom.
james001 - Ejj tudhatnád az aranyszabályt: kávét, üdítőt soha ne magad felé nyisd ki! Egyszer rákekszeltem ezzel, azóta mindig épp hogy csak ciccentek rajta, akkor lassan kienged a túlnyomás, egy hörpintésnyi persze ki is mászik a tetőre, de utána nyitható nyugodtan.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
james001
veterán
Baszki valami átok ül rajtam,mostanában minden energiaitalt amit kinyitok az szétspriccel mindenhova,pedig nem rázom/rázódik fel Most nyitottam a bodzás Spiritet,az egész szőnyeg olyan lett Múltkor meg a HÉV-en ömlött ki a Fitt Energy még jó hogy nem ültek mellettem,ő is kapott volna
-
rbalint88
addikt
Lidlben a saját márkás X-act 250ml-es 99Ft helyett 69Ft, ha valakinek bejön
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz callmeakos #25314 üzenetére
Hell-lel nincs negatív tapasztalatom, jobbára csak a red grape-pet iszom.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
dragonfx
veterán
spark, budget fitt jajj ilyenek nem is innék meg.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
rsanyi18
tag
Na most jól beégtem...
Feketeribizli akart az lenni de nem jutott akkor eszembe.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Laraxior
titán
válasz rsanyi18 #25316 üzenetére
Hát még a Spar Budget-es Áfonyása...
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rsanyi18
tag
Én meg ma ittam a Tesco-s áfonyásból, egész jó. Majdnem R*...De csak majdnem
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DJ. Ru$y
félisten
Tesco Spark Piros szőlő és tutti-frutti: enyhébb, mint a Hell szőlő, de ízre szinte teljesen azonos.
-
callmeakos
veterán
-
Petyyyyy
addikt
válasz callmeakos #25311 üzenetére
Nem csak ez van. Ha nem vagyok lusta, beugrom a Sparba egy Fitt Zero-ért.
Rendben van az íze és ez pörget fel leginkább.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Sikerlt meginnom életem eddigi legrosszabb energiaitalát. Watt light.
Épp csak nem rázott ki tőle a hideg.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
dragonfx
veterán
még a végén kiprobálóm őket.
-
DJ. Ru$y
félisten
Kezdek pozitívan csalódni a TS Sparkokban..
Alma és tutti-frutti: Nincs tutti íze, enyhébb, mint a Hell alma, nincs rossz utóíze, kellemes.
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #25302 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy járatos, vagy vagytok Debrecenben. Ahol az Interspar van az a Füredi út. Ott van egy McDonalds is. Ha az Interspartól elindulsz a Meki irányába és mész tovább akkor kijutsz a Böszörményi útra. Ott lekanyarodsz jobbra mész tovább mondjuk kb 500m-t és ott lesz a másik Spar. (Ötvenhatosok tere)
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #25299 üzenetére
Tényleg nincsen az Intersparban, viszont ami fél km-el feljebb van Spar, ott van mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest