Hirdetés
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werner97
tag
http://energytests.blogspot.com/
-
Bulitt
addikt
Megkóstoltam én is az új dizájnnal megáldott fekete watt-ot. Kellemes meglepetés, hogy eltűnt a savanykás utóíz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy Monster Budapesten hol a legolcsóbb? Egy helyen láttam cba-ban 319-ért.
Live-Die-Respawn
-
Met
nagyúr
Létezik Monster kisebb kiszerelésben mint 0,5l?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bulitt
addikt
[ Szerkesztve ]
-
werner97
tag
sztm se rossz ez a watt cherry xd
http://energytests.blogspot.com/
-
Eflek
tag
Ez a Watt Cherry valami brutál jó,
Nem értem miért mondjátok, hogy átlagos, nekem nagyon bejön 110 Ft-ért, mert ilyen árkategóriában jóval gyengébb eitalok is születnek. Majd suliban 200-ért remélem rákapnak -
T-unit
őstag
válasz xlife11 #10868 üzenetére
Nálam eleve nem is lehet hasonló se, lévén tengerentúl ismeretlen az 500ml-es doboz, más űrmértéket használnak azért ugye a 473ml...szerencsére így a legegyszerűbb kiszűrni mi usa darab, meg mi nem. + picit szélesebb is doboz és laposabb EU-s 500ml-esekhez képest, nekem jobban be is jön a ducibb doboz + a nyitófülnél is nagyobb százalékban szebb a kialakítás, lásd usa monster/rockstar nyitófülek milyen igényesek a dobozon. Kis dolog lehet, mégis sokat dob az egész doboz értékén gyűjtőknél is mint nekem, kézbe veszi is ember, igényesebb a doboz tőle.
üdv.
-
SlayR
senior tag
Watt Cherry betesztelve igazából talán az illata fogott meg a legjobban ízre ne várjon senki hatalmas extrát, de attól független nagyon finom csak ajánlani tudom!
-
Eflek
tag
válasz energy4ever #10862 üzenetére
Ami nekem van az 485 ml-es
-
energy4ever
addikt
Eflek:
Az egyik 500ml-es visszazárható, a másik meg egy elégé ritka példányszámú 473ml-es nyitófüles változat!
Ára kb 400ft a másiknak meg 1000-1500ft!DJ. Ru$y:
Majd rakok fel képet, de túl nagy különbség nincsen köztük, az egyikben van taurin, a másikban meg nincsen, szinte csak a szöveg résznél van köztük különbség! -
DJ. Ru$y
félisten
-
T-unit
őstag
Igényfelmérés teli USA edrinkekre, Bp-i átvéttel csak, rendelés ha van pü-be:
No Fear 473ml 1400Ft
Monster Originale 443ml 1950Ft
Német oldalról mind2 drágább ugye több 100Ft-okkal, nem beszélve ott a + pk díjat!
+ Rockstar Original 473ml 1500Ft (német oldalon se kapni)üdv.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
válasz energy4ever #10848 üzenetére
Én most vetettem asszonnyal nagy hell -t. csak nem fém dobozosat, hanem ilyen pet palackot. 177ft/db, 1 kartont.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
energy4ever
addikt
Látom nagy Hellt kerestek!
A Blaha Lujza Téren az aluljáróban kapni,meg Gödöllőn is kapni a Szabadság téri hévmegállóhoz legközelebbi kínai üzletben!
473ml-es fémdobozos mind(500ml van ráírva)!Hogy ha valakinek üresen kellene akkor nálam kapni 200ft-ér, illetve azt a fajtát amit már nem lehet venni azt 500ft-ér!
-
Bulitt
addikt
Tud esetleg valaki mutatni képet, hogy is néz ki pontosan a Williamses Hell?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
A srác múltkor majdnem lerántott a "ritka árával" itt fórumon... Eflek kolega nem mész véletlen arra? Nem lennék hálátlan És örülnék ha egy gyűjtő küldene és nem máshol találnék a neten, mert bennetek bízom, hogy sérülésmentest próbáltok keresni!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SlayR
senior tag
Csütörtöktől a Pennys újság szerint 109HUF-os áron kapható náluk a Cseresznyés Watt!
-
Eflek
tag
Höhh, Moszkva téren még mindig van a KFC melletti One eu-ban.
De a Blaha Lujza téri aluljáróban is láttam nemrég 0,5 literes Hell-t
-
xlife11
senior tag
válasz T-unit #10835 üzenetére
Point Blankos van, meg üveges redbullom, de ugye üres mindegyik, és csak 1 darabot tartottam meg belőlük, mikor még nem gyűjtöttem őket...Anno linkeltem róluk képet ide, csak az istenért nem akar megnyílni a SkyDrive fiókom, oda vannak feltöltve.Ha visszakeresed akkor a, link alapján megmutatja remélem
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok! Akinek a közelében van One Euro Market és lehet kapni 500ML-es Alu Williams-es Hell-t, lenne olyan vállalkozó aki elpostázna nekem 2-t, előre fizetek mindent
-
xlife11
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
Csak a kezét!!
-
Def26
félisten
Pespi Blue -t nem tudtok valahol?
-
T-unit
őstag
válasz xlife11 #10821 üzenetére
Nekem onnét egyértelmű a red bull extrák jönnek be a legjobban, az erősített fémdoboz vastagság + limitált széria sorozatok miatt, egyik kedvenceim, igazából nálam viccesen hangozhat, de én szemembe a RB nevet pont a thai redbullok mentik meg a brutál jó minőségű és szép dobozaik miatt, EU/Amerikában ahhoz képest egy kalap szar a doboz minőség/szépség. Most ugyan próbálkoztak ezzel a 3féle ízű másmilyennel a normál+ cola-n kívül EU-ban, de még ez is kevés én szemembe egy ekkora gyártó mellé. Ehhez képest thaiföldön a RB meg fénykorát éli, ott már évek óta van kávés 180ml-es RB is: KÉP. Picit azért na... ide kéne itthon is jutni.
üdv.
-
Def26
félisten
Ez a rockstar mangó valami isteni.
-
CoDWaW07
őstag
129-ért sikerült szereznem Rise NRG bodzásat, szerintem ennyiért Best Buy
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Def26
félisten
Hallod, be is szédültem tőle. Ma reggel 4:00 -re jöttünk dolgozni, mert jött 2 kamion az áruért. Ittam egy Hell -t meg egy Hell cukormentest, + még amikor meghozta a postás a csomagot (melóhelyre kértem) akkor ebből is bevertem egyet. Most úgy elvagyok, de azért korán volt 3:10.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest