Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Állítsd be, amit fent linkeltek, utána meg ezt a beállítást told be MW2 audio beállitásaiban és patika lesz:
Egy fejhallgatókkal foglalkozó arc, nekiült a barátaival és 2 napig tesztelgették a játék hangjait, 5 fejessel….kipróbáltam….most már tényleg hallom a lépéseket és a lövések találati hangjai is brutál jók lettek.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
hombre[EU]
veterán
ott vagy a játék lesz bugos vagy a konzol audio menuben kell körbenézni. nem egy jó füles, de azért ennyire nem rossz. öcsémnek van,mondjuk én is szoktam rajta röhögni killcamben,mert semmi térhatása nincs
szerk.: helyedben elōször újraraknám a játékot[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Steve1207
veterán
Alapból sok rajta a mély, google. EQ-t be kell állítani és utána korrekt lesz. Talán a reddit-es az egyik legjobb beállítás, amit dob.
(#99885) kid46: semmi extra, vezeték nélküli füles. Mivel nincs sok alternatíva ebben az ársávban csak a RIG 700 HX, így ajánlott. Ha nem lényeg a vezetéknélküliség, hangzásban azért lehet kapni 15-20e-ért is hasonlót vagy jobbat. A topik tele van véleményekkel a megjelenésétől.
.
-
Bad Pritt
félisten
Irgalmatlanul nehéz kezdőként, brutális a learning curve a játékhoz. Alapból manapság kevés embernek van türelme ilyen lassú, taktikus játékmenetre (ennél közelebb az Armához semmi nem volt a Hell Let Loose meg a Post Scriptum megjelenéséig), de ezt még megfejelik ezzel a survival, keresgélős elemmel is, aami azért elég könyörtelen tud lenni, egy hiba végzetes lehet és akkor nem egy 5-10 perces pörgős round megy a levesbe, hanem hosszabb etapok.
A másik gond, hogy simán kidobhatnak a random csapattársak, ha meglátják, hogy kezdő vagy, ami elég toxikus. Szerintem tök egyedi és jó játék, ha az embernek van affinitása az ilyesmihez, de őszintén szólva én nem ajánlom, mert elég nagy az esély rá, hogy nem fog bejönni (brutális az játékot elhagyó játékosok aránya).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Madoc
veterán
-
-
pzstm
titán
Valoban kocsogseg meglepni az Epic reszerol hogy nem rakja be MS Store-ba ezaltal ellehetetleniti, hogy PC-n is gamepassos legyen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
addikt
Én is csak az utóbbi időben kezdtem jobban használni, mert One kontrollerekkel játszunk. Viszont az is eszembe jutott, hogy jó lenne tudni még a garancia ideje alatt, hogy nincs -e valami gond az eszközzel. Az meg lehet csak tartósabb használatnál jön elő.
Szerk.:
Előtte csak felhőzésnél használtam droidon, de ott is vannak gondok új főverzió alatt. Úgyhogy ment a tokjába. IOS -en meg csak most 1-2 hete oldották meg az új kontrollerek hibátlan működését. Azt is egyelőre béta alatt.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
hombre[EU]
veterán
az egy prerendered videó...nincs ott semmi ami real time futna
egyébként a last of us2-ben már láttam nagyon hasonló minōséget(pl. shotgun leszakítja a lábát, 9estōl csak térdre rogy stb)...de hát a naughtydog az animációk királya, ez meg egy noname
szóval sok sikert hozzáLife, Uh, Finds A Way
-
tisztelturam
aktív tag
Ez még csak egy tech demo.. kb 1% az esélye hogy ebből valaha kész termék lesz. És abban bárkivel bármiben fogadok, hogy a fizika és minden más nem lesz ilyen. Ez már túlontúl "élethű" fizika terén..kizárt hogy ilyet bárki létrehozna al ekövetkezendő 10 évben. De jól mutat az tény. És látjuk, hogy lehet normálisat is csinálni ha akarnák.
-
Bad Pritt
félisten
-
persil
nagyúr
A 300-at is te irtad.
Amugy meg x alkalommal lett leirva, hogy 280nemtudommennyi. Ez egy teny, kesz. Sem a 100(igy kereken, ahogy irtad), sem a tobb, mint 300 nem allja meg a helyet.
Szamold meg. 6 db egy sorban es van 48 sor, minusz egy jatek a vegen.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Azt irtad 100. Ez netto hulyeseg. Kijavitottam, hogy "ketszazvalamennyi", ami ugyan nem egy sebeszi pontossag, de legalabb igaz.
Erre leirod, hogy pass, meg ea, meg minden egyutt tobb, mint 300.
Hat. Taps.
Btw, ha hatosaval van rendezve, akkor 47 vagy 48 sor van a gamepass menuben. Szamologepre fel.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
RudY
addikt
Konkrétan a bótban érdemes nézni.
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/games
A menüben (szűrés után!) Konzol és Összes: 368 találat megjelenítése[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem már nem egy csávó csinálja, mert volt belőle balhé anno, hogy a modelleket innen-onnan lopkodta. Erre az volt a válasza, hogy lehet, de majd ha bejön a pénz a sima Bright Memory-ból és elkezdi az Infinite fejlesztését, akkor felfogad egy art designert is.
Más mentalitás, na.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nem informáltad félre magad, nem demo. Vagyis az, de hivatalosan mégsem, sehol nincs ez leírva, de amolyan fizetős trialként kell felfogni, bármennyire is furcsa és szerintem kicsit ellenszenves is ez a módszer.
Az Infinite erre fog épülni, bővíti, folytatja, jobbítja.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
sok (legtöbb helyen) elég bután nézne ki egy 30m2-es nappaliban a huszonakárhány colos monitorka
egyébként az új oledek kb. ugyanazt tudják,mint a hrf monitorok válaszidō/lagben (kivéve a tn paneleseket, de az meg ronda mint a būn)
szóval nem, nem monitor kell hozzá hanem oled[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
A teljes verzió jön minden platformra, véget ér az early access időszak. [link]
"Oh, and we have just one more little announcement: Subnautica: Below Zero is coming to all platforms on May 14th! We want to extend our thanks to all Subnauts for your patience as we finalized the release date. We can’t wait to bring the game to everyone playing on PC and console. And once again, we appreciate all of your support and feedback throughout the Early Access process."
-
-
belan
addikt
Az a sz@r 8,10 többet nem ér de még lehet annyit se, witcher 3 után nagy csalódás nekem sztori stbi! Bugos volt Witcher3 is de az egy remek játék ez nem . Bánom nem adtam el a letöltő kódot. Amikor xsx vettem.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
craftsman01
senior tag
Szintén nincs problem,napi szinten több órát nyomom SS-en.Esetleg az problem az lehet ha nem ad társakat.Az ilyen szint pontok meg meg mit tudom én meg nem igazán érdekel ha nem számolja,talán ezt írkálják még.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Steve1207
veterán
Kb csak annak nem szállt el novemberben a CoD 2-3 hétig, aki nem játszott vele, rengetegen panaszkodtak több verzióra akkor is, de nem volt egységes és köze volt OX-SX verziókhoz is. Most gaming fórumokban, MS fejlesztőin is újba előtérbe került a téma, hogy az utóbbi napokban sokakat kivág, crashel, kikapcsol SX-en, mint induláskor. Persze nem annyi embert, de megint van valami hiba. MS-en is nekikezdtek megint.
Valaki írta, hogy ma-tegnap jött patch és azóta produkálja pl..
-
laci12234
tag
Igen pl a game past is egyszer erről vettem meg egy kiegészítőt is meg a minecraftot
nem ir hibát hanem nem lehet kiválasztani hogy a telenoros kártyáról vegyem meg pedig megnéztem ugyan ezen az áron tudok venni mást
és ugen a storból nem engedi mondom megveszem ha igy levan árazva
series s em van amúgy[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest