Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz vicces #121076 üzenetére
Amazon most nagyon belendült. Kaptam kupont. Feldobta a kamatmentes részletfizetést és levitte a series s árát. 200euroért tudtam megvenni 5 havi részletre. Szombaton rendeltem a használt one-t. Írtam is az eladónak, hogy bocs de storno ha még nem adta fel, mert ha igen akkor küldöm vissza. Ahhoz kellett volna még controller(+40), meg táp is(+35) mint utóbb kiderült és egy 10 éves gép... (155euroért... Az S meg zsír új) DOT is most volt akcióba. Szintén kuponnal két darabért fizettem 22eurot. Srácoknak meg van a karácsonyi ajcsi
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
parandroid
félisten
válasz vicces #121070 üzenetére
A jó hír az, hogy egy időután a ragacs is elfogy. Nekem féléves korától kb kétéves koráig csinálta a series x gyári kontrollere, hol rosszabb volt, hol kevésbé. Aztán elmúlt. Lassan 3 éves, kicsit érezni, hogy könnyebben mozognak rajta a dolgok már, mint új korában, de amúgy tökéletesen működik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gianni85
veterán
válasz vicces #121070 üzenetére
Szinte biztos. Szét kell szedni és megnézni, jó esetben csak elcsúszott a rezgéselnyelő gumi, rosszabb esetben szétmált. Elég a markolat oldalál lévő kis műanyag darabot leszedni (nem jár garivesztéssel, de elég nehezen jön le, youtube-on vannak videók)
Nekem szétmállott, leszedtem, csak a trigger részt tisztítottam, és ahol a ragasztás volt, ott meghagyva a ragasztóréteget tömtem bele vattát, és azóta is tökéletes már vagy egy éve. Azt is lehet, hogy kiszeded a cumót, kitisztítod és együtt élsz a szivacs hiányával/ütközéssel, de a vatta itt tényleg hatásos és megmarad a tompítás. -
gianni85
veterán
-
-
-
-
veterán
válasz vicces #102430 üzenetére
A loadout menüben. A játékban vannak tárgyak amik furcsán pulzálnak, azokat mindig szedd össze mert az értük kapott pontból tudod a kepessegeket, fegyvereket, módosítasokat elmenteni. Meg ha Julie-t vagy valamelyik látnokot megölöd azért mindig sok pontot kapsz ezért érdemes rendszeresen levadaszni őket újra és újra. Minden képességnek, fegyvernek meg mindennek megvan mennyi pontba kerül hogy vegleg a tiéd legyen. A fegyvereket is lehet módositani hogy távolabbra lőjjenek, pontosabbak legyenek, stb. Ezeket a modokat is el lehet menteni.
Itt egy mindenre kiterjedő leírás. Ebben nemcsak az van melyik küldetést hogy kell megcsinalni de az is milyen fegyverekkel képességekkel erdemes csinalni őket. Mondjuk én már csak a játék végén bukkantam rá amikor már mindenre rajöttem magamtól de jó nagyon. Az összes trinkets, slabs meg minden benne van mi mire jó, stb.
[link] -
-
-
-
parandroid
félisten
válasz vicces #84131 üzenetére
Az FH4 nekem olyan 800+ óra lett, de online csak azt csináltam, amit muszáj volt, illetve a kreatív cuccokkal sem foglalkoztam (festés, tuning, pályák). Az FH5 olyan 250 óra körül van, nagyjából kész, heti feladatokkal kell mindig haladni, illetve online, kreatív lásd fent. De itt még jön hetente friss content, meg lesz 2 DLC is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz vicces #84131 üzenetére
Minden verseny, pr mutatvány, történeti szál...stb aranyra készen van. Mióta játszom, azóta heti feladatokat mindig megcsinálom. Az elismerés pontszámokkal is jól állok.Itt nyilván nem lesz kész az összes, mert a közönségi elismerések sosem lesznek fullosan kész, hiszen nem vagyok nagy tunningos meg autó festő művész.
De még így sem unom. Ma is mentem három 55 kilométeres versenyt. Csak úgy, mert jó a játék. -
-
-
Moby
addikt
válasz vicces #75305 üzenetére
Én szerintem az van (mert ez van a PS5-el is), hogy kari előtt leszállítottak egy csomót mindenhova, hogy legyen sok gép a fa alatt, ezért nem voltak ősszel gépek semmilyense, de januártól gondolom megint jön az "éhkopp".
De ez a januártól beindulnak a fejlesztők ez csodavárás. Nem gyorsult fel semmi, nem tűnt el a világból a covid, nem változott semmi, és decemberről januárra sem fog. Sajnos. -
parandroid
félisten
válasz vicces #31929 üzenetére
Ebay Kleinanzeiget érdemes nézegetni, egyre többen vannak, akik már minimális haszonnal is odaadják a gépet. Gondolom a teljes karácsonyi bónuszt erre költötték, aztán nem úgy alakult, hogy pikk-pakk eladják darabját 200-250 eur haszonnal. Én 510-ért találtam egyet, azt a 10 eurt már rászántam a dologra. Poénból épp ma néztem rá, itt 15 km-es körben volt egy 505, meg 2 520-525 eur-s hirdetés is. Mind bontatlan gép. Lassan talán majd az üzletekbe is érkezik, szerintem még egy-két hét, akkor bezuhan majd az ebayes ár is 500 alá.
p
-
veterán
-
veterán
-
parandroid
félisten
válasz vicces #30933 üzenetére
Most direkt ránéztem. Nem tudom, te kit nézel, nekem az app, és desktopon a honlap is minden üzletre azt írja, hogy ‘Abholung in diesem Markt nicht möglich’. Szállítás sem lehetséges, még előrendelni sem lehet. Expert Klein, Gamestop ugyanez. Amazon ugyancsak. Hetek óta kb napi szinten figyelem, sehol semmi. MM-nél a kosaramban van a konzol, ha rendelhető, vagy átvehető lenne, azonnal kapnék értesítést. Gamestopnál is wünschlisten van, az is értesítene, ha rendelhetővé válna. Egyetlen helyen van, ebay kleinanzeigen magánhirdetőknél. Mondjuk itt megy is le az ár, gondolom rohad rajtuk karácsony előtt, ma reggel már láttam 500-ért is hirdetést itt helyben, de szakadjon meg, annyira nem kell. A jellemző ár amúgy most 540-550, 600 fölé már fel sem merik tenni, pedig 1-2 hete még szinte mind annyi volt. De ezektől max a beszerz. áruk alatt vagyok hajlandó megvenni, inkább fizetek kicsit többet bármilyen üzletnek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tényleg vicces vagy.
A hozzászólásom melyik részéből szűrted le, hogy felültem a pr maszlagra? Mert kb. azt szerettem volna írni, hogy még évekig elleszek a mostani generációval, sajnálom, hogy nem így értelmezted.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest