Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg vicces vagy.
A hozzászólásom melyik részéből szűrted le, hogy felültem a pr maszlagra? Mert kb. azt szerettem volna írni, hogy még évekig elleszek a mostani generációval, sajnálom, hogy nem így értelmezted.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz vicces #30933 üzenetére
Most direkt ránéztem. Nem tudom, te kit nézel, nekem az app, és desktopon a honlap is minden üzletre azt írja, hogy ‘Abholung in diesem Markt nicht möglich’. Szállítás sem lehetséges, még előrendelni sem lehet. Expert Klein, Gamestop ugyanez. Amazon ugyancsak. Hetek óta kb napi szinten figyelem, sehol semmi. MM-nél a kosaramban van a konzol, ha rendelhető, vagy átvehető lenne, azonnal kapnék értesítést. Gamestopnál is wünschlisten van, az is értesítene, ha rendelhetővé válna. Egyetlen helyen van, ebay kleinanzeigen magánhirdetőknél. Mondjuk itt megy is le az ár, gondolom rohad rajtuk karácsony előtt, ma reggel már láttam 500-ért is hirdetést itt helyben, de szakadjon meg, annyira nem kell. A jellemző ár amúgy most 540-550, 600 fölé már fel sem merik tenni, pedig 1-2 hete még szinte mind annyi volt. De ezektől max a beszerz. áruk alatt vagyok hajlandó megvenni, inkább fizetek kicsit többet bármilyen üzletnek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
-
veterán
-
parandroid
félisten
válasz vicces #31929 üzenetére
Ebay Kleinanzeiget érdemes nézegetni, egyre többen vannak, akik már minimális haszonnal is odaadják a gépet. Gondolom a teljes karácsonyi bónuszt erre költötték, aztán nem úgy alakult, hogy pikk-pakk eladják darabját 200-250 eur haszonnal. Én 510-ért találtam egyet, azt a 10 eurt már rászántam a dologra. Poénból épp ma néztem rá, itt 15 km-es körben volt egy 505, meg 2 520-525 eur-s hirdetés is. Mind bontatlan gép. Lassan talán majd az üzletekbe is érkezik, szerintem még egy-két hét, akkor bezuhan majd az ebayes ár is 500 alá.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Moby
addikt
válasz vicces #75305 üzenetére
Én szerintem az van (mert ez van a PS5-el is), hogy kari előtt leszállítottak egy csomót mindenhova, hogy legyen sok gép a fa alatt, ezért nem voltak ősszel gépek semmilyense, de januártól gondolom megint jön az "éhkopp".
De ez a januártól beindulnak a fejlesztők ez csodavárás. Nem gyorsult fel semmi, nem tűnt el a világból a covid, nem változott semmi, és decemberről januárra sem fog. Sajnos. -
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz vicces #84131 üzenetére
Minden verseny, pr mutatvány, történeti szál...stb aranyra készen van. Mióta játszom, azóta heti feladatokat mindig megcsinálom. Az elismerés pontszámokkal is jól állok.Itt nyilván nem lesz kész az összes, mert a közönségi elismerések sosem lesznek fullosan kész, hiszen nem vagyok nagy tunningos meg autó festő művész.
De még így sem unom. Ma is mentem három 55 kilométeres versenyt. Csak úgy, mert jó a játék. -
parandroid
félisten
válasz vicces #84131 üzenetére
Az FH4 nekem olyan 800+ óra lett, de online csak azt csináltam, amit muszáj volt, illetve a kreatív cuccokkal sem foglalkoztam (festés, tuning, pályák). Az FH5 olyan 250 óra körül van, nagyjából kész, heti feladatokkal kell mindig haladni, illetve online, kreatív lásd fent. De itt még jön hetente friss content, meg lesz 2 DLC is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
-
-
veterán
válasz vicces #102430 üzenetére
A loadout menüben. A játékban vannak tárgyak amik furcsán pulzálnak, azokat mindig szedd össze mert az értük kapott pontból tudod a kepessegeket, fegyvereket, módosítasokat elmenteni. Meg ha Julie-t vagy valamelyik látnokot megölöd azért mindig sok pontot kapsz ezért érdemes rendszeresen levadaszni őket újra és újra. Minden képességnek, fegyvernek meg mindennek megvan mennyi pontba kerül hogy vegleg a tiéd legyen. A fegyvereket is lehet módositani hogy távolabbra lőjjenek, pontosabbak legyenek, stb. Ezeket a modokat is el lehet menteni.
Itt egy mindenre kiterjedő leírás. Ebben nemcsak az van melyik küldetést hogy kell megcsinalni de az is milyen fegyverekkel képességekkel erdemes csinalni őket. Mondjuk én már csak a játék végén bukkantam rá amikor már mindenre rajöttem magamtól de jó nagyon. Az összes trinkets, slabs meg minden benne van mi mire jó, stb.
[link] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Suzuki topik
- Proxmox VE
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- További aktív témák...
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest