Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz hackeeeee #65790 üzenetére
nekem se ment végig a 7 hónapon keresztül, volt amikor rákaptam az xboxra pár hónapra, aztán jött egy időszak amikor hanyagoltam, stb. a vicc hogy direkt azért csengettem ki az extrát a microsoft megoldására, mert hogy biztos az a minőségi cucc. meg az is érdekes volt, hogy igazából azt se tudtam hogy most a kontrollerem ment-e tönkre vagy mi történik. nem az volt, mint ami a megszokott az akksiknál, hogy idővel egyre gyengébb lett a kapacitása, hanem elkezdett random kikapcsolgatni a kontroller, közben azt jelezve hogy kb fullosan fel van töltve. remélem a microsoft wireless headsetekbe jobb minőségűt pakolnak, kabaré lesz ha azok is elkezdenek hullani 7-8 hónap után.
-
Xelo
addikt
válasz hombre[EU] #65775 üzenetére
nekem az original microsoft aksi vagy 7 honapot birt
-
Xelo
addikt
válasz axlfsi #65187 üzenetére
en avforumon szoktam tajekozodni, ott mar kielemeztek a szakik hogy barmit csinalsz full kilovi a ld-t a vrr. metro exodus egyik sotet reszen en is megneztem, es ugyan arra a kovetkeztetesre jutottam mint az avforumos sracok, hogy vagy vrr van vagy local dimming.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
sracok olvasom hogy masok mar toltogetnek a marvel jatekot de nekem meg mindig nincs benne a gamepassban, bezzeg scarlet nexus ott van. neztem storeban is, 18rugoert megveheto de nem latok gamepassra utalast se. az en rendszeremmel van baj vagy ez mi?
-
Xelo
addikt
matol a beta insiderek is megkapjak a 4ks uit es a dimmelheto kontroller vilagitast.
[link][ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz N.YCityBoy #63847 üzenetére
szinten zenesz, nemregiben a metro trilogiat toltam vegig, most ac odyssey porog. olyan sok jatek van a listamon azt se tudom melyik legyen majd a kovetkezo.
-
-
Xelo
addikt
válasz thedivision2 #63494 üzenetére
a fifa bir ennyit nem a konzol.. 21 series verzioja 4kban is rusnya sx-en. gondolom az uj se nez ki jobban.
-
Xelo
addikt
válasz Wesder #62354 üzenetére
akkor tessek elallni az sx-tol es orulni az ss-nek, nem egy bonyolult dolog ez. amig nem vettem egy 55" 4k tvt en is penzkidobasnak ereztem az sx-et, de a tv-vel megerkezett a huha erzes is, es meg csak nem is oled. 1080p-re magasan best buy a series s, ezt szerintem nem is vitatja senki.
-
Xelo
addikt
válasz Wesder #62343 üzenetére
eloszor en is ezt ereztem, sot. meg 1440ps monitort hasznaltam amikor vettem a series s melle egy x-et es kiegtem hogy hat ez nagyon nem erte meg. kesobb vasaroltam egy 4ks tvt ott mar volt lathato kulonbseg, el is passzoltam a kistesot. szerintem series s is nagyon popec gep, 4k alatt nem eri meg az x.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Oposzumtoszó #61953 üzenetére
en megjelenese utan nemsokkal toltam vegig series s-en es par bugtol eltekintve full jatszhato volt, en elveztem, azota meg eleg sokat foltoztak. witcher 3 minoseget mondjuk ne varj tole semmilyen szempontbol.
-
Xelo
addikt
válasz Skynet258 #61915 üzenetére
en eddig csak a metro exodus series valtozatanal vettem eszre hogy a box feltekeri a ventit. jatek kozben ugy se hallhato, de ha kilepek metro kozben a box menujebe eszrevehetoen suvit. nekem series x talan meg sose fagyott le, olyat viszont tapasztaltam hogy egy jatek fogta magat es kilepett.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz hombre[EU] #61724 üzenetére
en ertelek es annak en se lennek ellene hogy default off legyen a crossplay, nem fajna ha nekem kene bekapcsolni amikor pcs cimbivel jatszok.
-
Xelo
addikt
válasz hombre[EU] #61717 üzenetére
inkabb azt mondanam hogy kinottem a pcs baszakodast. evekig a gepfejlesztes/tuningolas volt a fo hobbim, de par eve elegem lett bslole es laptopra valtottam. tobb feszultseg ert miatta az evek alatt mint orom.. melozni laptop jobb mint asztali gep, konzol meg egyszeru es nagyszeru gamingre.
-
Xelo
addikt
válasz hombre[EU] #61713 üzenetére
en mint casual jatekos egyaltalan nem ertek egyet ezzel. crossplay az egyik fo oka hogy boxot vettem, a barataim tobbsege pcn jatszik. en inkabb azt tamogatnam hogy minel tobb jatek kezelje az eger/bill combot konzolon is.
NoMagix: nem normalis, baratnom series x-el jatszik lg cx 48" tvn, sose tortent ilyen a gepevel. valami ott nem okes.[ Szerkesztve ]
-
-
Xelo
addikt
akkor en no vagyok. izgatottan vartam mindket konzolt, de amikor a sony leleplezte a ps5 designjat mar tudtam hogy elso korben box lesz, majd psbol par ev mulva slimet vagy prot esetleg. en rosszul vagyok a fenyes muanyagtol, szerintem gusztustalanul gagyi hatast kelt. az urhajo alak is eleg bazari de azzal meg epp meg tudnek baratkozni. nyilvan a dontesemhez hozzajarult a gamepass es a szelesobb koru crossplay is. tobb baratom pc gamer, szeretek veluk jatszani, boxon tobb jateknal van lehetosegem erre.
-
Xelo
addikt
válasz szimszonos #58938 üzenetére
mindegyik jatek ami nem series s/x optimalizalt fut siman usbs hddrol, es par optimalizalt is pl rocket league. en igy elvoltam s-en is, x-en meg meginkabb. ha lesz ocobb bovitokartya majd beruhazok ra, addig ez teljesen okes megoldas.
-
Xelo
addikt
válasz Pumi Powa #57236 üzenetére
tegnap járt le rN ideiglenes tiltása, kaptam is tőle egy üzit amiben leírta mi történt, illetve adott elérhetőségeket, de mire válaszoltam volna már véglegesen tiltották. én a sztorinak csak az egyik oldalát ismerem (az övét), így véleményt nem tudok formálni a dologgal kapcsolatban, de nekem sose volt semmi gondom a tőle vett kulcsokkal, accountokat meg tudtommal nem árult (ez tiltott hardveraprón). discordon/emailben/telegramon továbbra is elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
én az Xbox Wireless fejhallgató előtt Logi G Pro-t használtam kontrollerbe dugva. sokkal jobb hangja volt mint a jelenlegi Wireless csodának, és halk se volt. kicsit sajnálom is hogy eladtam a G Pro-t, de mostanában ágyból játszok és sokkal kényelmesebb kábel nélkül. a box wireless fejesnek alapból botrányos hangja van szerintem, eqval javítható elviselhető szintre.
Hunt3r22: írom ezt úgy hogy bár nem vagyok audofil, sok minőségi fejhallgatóm van/volt (pl AKG K712 Pro, Sennheiser HD598, HD600, Sony XM3, stb), nyilván ezekhez képest a Logi G Pro is gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz batmanism2x #54212 üzenetére
huzd ki a billt egeret a boxbol, vannak jatekok amik valamiert nem szeretik az extra periferiakat.
-
Xelo
addikt
válasz hombre[EU] #53890 üzenetére
nekem se túl jók a tapasztalataim az autohdr-es dolby vision-nel kapcsolatban. pár napja próbálgattam és bizonyos játékokban egyenesen gusztustalan képi világot eredményezett, pl mafia 2 definitive edition számomra játszhatatlan volt vele. ugye dv dinamikus hdr, míg a hdr10 statikus, ebből kiindulva egy optimizált dv jobb képet eredményezhet, de gyakorlatban a mafia 2-ben pl minden egyes kameramozdulatnál változott mindennek a fényereje, pár perc után rosszul lettem tőle fizikálisan (szédülés, émelygés). jó nekem a hdr10 autohdr játékoknál.
-
Xelo
addikt
válasz hackeeeee #53613 üzenetére
köszi a választ. a zajszűrésével kapcsolatban nem olvastam semmi jót a neten, több családos ember írta hogy csak akkor használható számukra ha más nincs otthon rajtuk kívül, amúgy hallható az egész família. de így tényleg nem értem miért van rajta egy külső mikrofon ha a zajokat nem szűri.
-
Xelo
addikt
válasz hackeeeee #53604 üzenetére
elvileg van (ezért van 2 mikrofon rajta), de gyakorlatban nem a legjobb a neten olvasottak alapján. esetleg ránéznél az előző kérdésemre a fülessel kapcsolatban? ocds tudok lenni ilyen dolgokkal kapcsolatban, jó lenne ha valaki megnyugtatna, vagy leírná hogy amit az enyém produkál nem normális. próbáltam redditen kérdezni de valamiért automatán törlik a postjaimat.
-
Xelo
addikt
sziasztok! ma vettem egy xbox wireless headsetet a series x-emhez, és ezzel kapcsolatban lenne egy furi kérdésem. ha csak simán megnyomom a bekapcsoló gombját a fejhallgatónak a mikrofon led felvillan, de nem kapcsol be maga az eszköz. ahoz hogy bekapcsoljon kb 1 másodpercig nyomva kell tartanom a gombot, viszont a kikapcsolásához elég csak megnyomnom és rögtön offolja magát (nem kell 1mpig lenyomni). ez normális? másnál is így működik? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest