Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz 30z.Samu #28044 üzenetére
XSX
Minden szep es jo, egy dolgot leszamitva:
- amikor kikapcsolom a konzolt, neha azonnal, a kikapcsolas utan, vissza is kapcsol. Ilyenkor nem mukodnek a periferiak (parositott kontrollerek) es nem is lehet ujra parositani. Egyetlen megoldas, hogy hosszan tartva a fizikai bekapcsologombot, "kinyomom a szemet" es ujra bekapcsolom. Akkor jo lesz. Nem tudom mi okozza, de a korabban bekapcsolt CEC-t is kikapcsoltam mar (voltak otletek, hogy hatha az okozza).
Amit tudni kell meg a konfigrol: egy kulso SSD log az egyik USB-n, illetve egy Elite 2 es egy SteelSeries Artis X9 van parositva.
Elkepzelni nem tudom, miert csinalja, de korabban errol irtam mar itt es sokan azt irtak vissza, hogy nekik nincs ilyen jelenseg.
Varok egy darabig, annyira nem idegesito, aztan majd egyszer gariztatom legfeljebb...
((nem tudom, hogy az Arctis vagy az SSD okozhatja-e, de akarhogy is, a One X-en ugyanezek a periferiak voltak es hibatlanul kezelte a konzol...))
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest