Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Egyrészt , mert nem értenek hozzá, másrészt, mert megy a becsületlovagja sznoboskodás amihez qrwa nagy arc társul. Bezzeg az argentínábol, meg az innen-onnan vásárlás a szabályok kijátszásával, meg a lopott kódok vásárlása az nem gond...
Szóval a kérdésedhez: korábban nézegettem én is ezeket, a XIM Apexet tartják a legjobbnak, de az 50 ezres kategória, az megfelelően beállítható a többivel csak a baj van, lassú, laggol. Nem is nagyon lehet ezeket kapni már, mert egyrészt sok játék kap bill+egér támogatást, másrészt meg a legtöbben kanapéharcosok vagyunk és mexoktuk a kontrollert. Az átalakító inkább azoknak jó, akik konzollal is a monitor előtt kockulnak. Én a codozáshoz se használék egeret, mert az, hogy 3-al több heccsátot osszak ki, nem ér annyit, mit a kanapén döglődés.
-
T.Peter
őstag
-
-
csuvicsuva
addikt
BadPritt írta tegnap. Körülbelül én is hasonlót tudtam volna írni. Kezdj bele bátran, egy idő után tényleg van benne egy kis monotonitás, de nekem a harcrendszer mindent visz. Ja és nem 200+ óra, csak ha nagyon akarod.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Múltkor megosztottam egy hivatalos oldalra vezető linket, ami a Diablo IV bétával kapcsolatos infókat tartalmaz. Itt van újra.
"Open Beta: Early Download begins Wednesday, March 22 at 9 a.m. PDT
Players who have already downloaded for Early Access do not need to download again for Open Beta."PDT + 8 óra a magyar időzóna, tehát ma délután 5 órától.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Én Kripparrian videóját ajánlom, egy órás, de nála jobban eddig senki nem foglalta össze az előző hétvége tapasztalatait pro-kontra.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csuvicsuva
addikt
Természetesen teljes ár, már kezdőknek és kimaradóknak sincs 300 forintos első hónap lehetőség, csak PC Game Passre az új belépő országokban. Ezek közül csak Izlandot néztem, ott azt hiszem 3 hónap, de még egyszer hangsúlyozom, hogy csak PC.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Peat76
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Riasztó topik
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest