-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
EmThor #97958 üzenetére
Én szlovákiai vagyok, itt az egyik legnagyobb és legrégebbi múltú videojátékos szakbolt, úgyhogy szerintem 100% megbízható. Én találtam itthon még olcsóbban, 222 euróért vettem múlt héten egy fehér 500 GB-os gépet ajándék dobozos Minecrafttal, ingyen kiszállítás kíséretében.
-
L1MaT
tag
válasz
EmThor #96654 üzenetére
EmThor : "14e a Bf1 / Titanfall 2 bundle, ez elgondolkodtató"
Én múltkor kb hasonló áron vettem ugyan így a kettőt egybe. Kb 20 óra játékidő volt a 2 single story (TF2 különösen tetszett) és akkor ott van még a multi mindkettőnél.
Szerintem megéri!
1500 ft-ért a BF4 is jó ajánlat szerintem ha szeretnéd, hogy fixen meglegyen hiába, hogy régi egy doboz cigi ára vagy 4 kiló kenyér ki mibe mér
[ Szerkesztve ]
-
válasz
EmThor #96656 üzenetére
Az 1TB-os BF1 Zöld színű géphez is jár talp. (nekem is ilyen van)
Ti szoktatok borravalót adni a UPS futárnak ha gépet hoz vissza?
bodry123: a RDR kapott már 67%-ot is tavaly, ha jól emlékszem 2x is. (kb 2k-ra jött ki)
Annyit tuti megér, van benne tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz
EmThor #96579 üzenetére
Konkrétan hány lovat akarsz megülni 1 seggel? Akárhány (One) gépen lehetnek a játékaid, ha nem home-olsz, egyszerre úgyis csak 1-en játszol. Még több gépen is játszhatsz egyszerre, home-mal...
A gyerek is egyszerre csak 1 gépen tud játszani, tehát home-mal no problem.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz
EmThor #96571 üzenetére
"Es nem, nem veszek 300-ért gamer laptopot, play anywher-re."
Helyette veszel 3 xbox one-t és még többe is kerülnek(elvileg skorpiónak az ára is prémium lesz). Mondjuk ha veszel otthonra egy skorpiót, a fat-et nem értem miért tartod meg, de semmi közöm hozzá.
Kérdésedre válaszolva tudtommal ha más nem fog rajta játszani a munkahelyeden amíg te otthon játszol vagy fordítva, akkor nem lesz gond.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
EmThor #94233 üzenetére
Szép, meg el lehet lenni, de a harcrendszer valóban kissé nehézkes. Néha a botok is túl erősek volt a csapathoz képest, úgy értem, hogy irreálisan, meg sem tudtam mozdulni, pedig 1-es szintű bot volt.
Plusz mivel partyba játszottuk, jó lett volna valami térkép, hogy a barát merre mozog, meg valami kiemelt szín, vagy lila köd körülötte, hogy a távolba észrevedd.
Teljes árat Én sem adnék érte, szerintem hamar unható. -
HagaNRG
őstag
-
Knobber
aktív tag
-
sch_a
addikt
válasz
EmThor #75140 üzenetére
Mondom, nem csak helyi hálózaton lehet. Szerintem az összefoglalóban is megtalálod. Én egyszer kipróbáltam LAN-on, de többször eszembe sem jutott. El sem tudom képzelni, hogy interneten keresztül mekkora lenne az input lag.
De hát ez van. Van aki 100ezrekkel többet fizet egy TV-ért, hogy pár ms-el kisebb legyen az input lagja, más meg interneten keresztül streamelve szeretne játszani. Nekem fura mindkettő.
-
pzstm
titán
válasz
EmThor #74815 üzenetére
ez a másik amit elfelejtenek, hogy olyan SDK-juk lesz a 6teraflops-hoz, amivel alacsony szintű, közvetlen elérést adnak a fejlesztőknek.......megáll asz eszed full HD 60 FPS is jöhet extra effektekkel, ami a "régi" One-on nem fog menni..
jah a másik dolog meg....sírnak emberek a Win10-re jövő játékok miatt...az megvan, hogy azok 4K-t támogatnak ugye? és az is, hogy a Scorpio is, ami visszafele kompatibilis lesz 100%-osan.....a többit mindenkinek a fantáziájára bízom
-
tepenzed
őstag
válasz
EmThor #74787 üzenetére
jaaa, hogy ők a sonyval ellentétben minden AAA játékot 4k-ra terveznek az új konzolon (holott maradni kéne az 1080/60fps ultra beállításoknál és biztosítani a 4k lehetőséget is a fejlesztőknek ha belefér), hát akkor sok szerencsét, mert ismét egy nagy rakás szart fogunk kapni, ugyanis az a hardver nem lesz elég a 4k/60fps-re, szóval majd lehet ismét 20-30 fps-el játszani. Én nem értem ezeket, ennyire agyhalott lenne a cég?
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
EmThor #61097 üzenetére
Nem, csak off, és ezt mellőzzük ha lehet.
más:
Bejelentették az új BC listát. Mostantól ezek a játékok is futnak Xbox One-on. Gyere Reaaaach!
-
Jovanny2
őstag
válasz
EmThor #60842 üzenetére
Szerintem elsőre sem volt véletlen, hogy törölték. Véleményed lehet, de ez egy One topik, miért kell PS "innovációs" képet bedobni? A Facebookos óvodás-csoportban nyerő a másik csapat húzása, de itt sosem volt az. Onnan sírva menekül az ember pár nap után, ide meg többször visszanéz naponta. Vajon miért?
-
gianni85
veterán
válasz
EmThor #60469 üzenetére
engem alapvetően nem zavar a gyenge grafika, már ps2 és x360-on hozzászoktam az alacsony fps-hez is
Ahol fontos, ott teljesít a konzol is (cod forza pl.)
viszont azt se bánnám, hogy ha jobban néznének ki a játékok, de ezért nem váltanék PC-re. És hiába jön bárki azzal, hogy közepes PC übereli, nekem fontos a design, ha egy X1-hez hasonló kinézetű és méretű PC-t szeretnék összerakni az nem filléres tétel. Tapasztalatból, próbáltam -
válasz
EmThor #59364 üzenetére
Ez gondolom nekem szólt.
Olvastam pár tesztben, h viszonylag gyorsan megunható a játék, de ha 10-20 óra van benne, nekem már megfelel. Nagyon kevés játékkal játszok ennél többet. Egyébként nem tudom, h második részben, h oldották meg az utazást, de itt elég gyorsan lehet haladni az ejtőernyőt és a wingsuit-ot kombinálva. De egyelőre nagyon amatőr vagyok még, az irányítást is tanulnom kell még.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz
EmThor #59107 üzenetére
nem vagyok benne biztos de mint ha lett volna olyan is, hogy akcióztak valamit, aztán később még egyszer még nagyobb mértékben. Szóval fel kell kötnöm a gatyámat
Mondjuk most, hogy megkaptuk a Thief-et, nagyon nincs is mit vennem. Az idei címek (Batman, Mad Max, MGS5) biztos nem lesznek még olyan mértékben akciózva, ami nekem megfelelne
-
EmThor
addikt
-
StLui
veterán
válasz
EmThor #58632 üzenetére
Én meg átugrottam, pedig vártam a választ, köszi én is!
Sikerült vennem Amazonon 20usd gift card-ot, most mi a teendőm, hogy megvegyem a magyar profilommal a PC-t 20 usd-ért? Elég átállítanom itt is a weben a régiót? De gondolom meg kéne valahol adnom az oregoni címemet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Ringfit Adventure
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest