Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz oriic #110430 üzenetére
Most rendeltünk Xbox One S 1TB Forza Horizon 3 bundlet az amazon.de-ről.
23-án rendeltük 23-kor, és 29-én jött meg dél körül.
1 baj van, hogy kimaradt az FH3 kód.
Reklamáltunk 2 napja, most kaptam épp a választ, hogy postázták a csere Xboxot és vissza kell küldeni a vásároltat. Még nem volt idő átnézni, ez hogy is megy. Gondolom a futárnak kell a felcímkézett csomagot leadni, de ezt a részét még nem néztem. Elég friss a történés.UI: 1 napot itthon bénáztak a csomaggal, majdnem 28-án kihozták.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #110430 üzenetére
Én a One S-t rendeltem tőlük. Nyomonkövethető és olyan 4-5 munkanap alatt volt Magyarországon utána még itt pöcsöltek vele 2 napot. De végig nyomon lehet követni.
(#110437) Madoc: itt meg 4 hét éven aluli gyerek van. Nálunk csak éjjel van opció játszani Úgy vagyok vele, hogy csak akkor veszek új konzolt, ha már kijátszottam a játékaim egy jó részét. De ha ilyen ütemben tolom, akkor akkor lesz új konzolom amikor város a holdon.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #110389 üzenetére
Ha a TB Stealth 600-ra gondolsz akkor már megjelent augusztus 24-én.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #110343 üzenetére
Voltak olyan pontjai a játéknak hogy keresgéltem az állam, mindenféle utalások, tudományos dolgok. Nagyon megérte, konkrétan ezért meg a Wolf-ért vettem Box-ot. Mi az amit te még ajánlanál singleplayer story-ként? (Alan Wake-Nightmare megvolt, az alap játékot most vettem meg)
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Madoc
veterán
válasz oriic #110351 üzenetére
Gyorsabb, és mindent javitottak amit reportoltam, community is teljesen jól működik. 😀 A light mode volt az első amit énis megnéztem, sajna nincs. Ha gyosan váltogatsz a fülek között akkor van néha akadás amugy piszok jó.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
válasz oriic #110306 üzenetére
És mi a helyzet az előrendelőkkel?? Mi is várjuk a kódot? Elég érdekes megoldás..
Kabel15: 1: Érdemes. 2: Később is lesz Ultimate Edition. Viszont az sem tartalmazza az összes DLC-t sajnos. Fél évig kapsz havonta egy autópakkot, de ami utána jön az már fizetős. A FH3 esetében én például több mint 10k-t költöttem még kiegészítőkre, hiába vettem UE-t.
Élni és élni hagyni
-
rdt89
addikt
válasz oriic #110163 üzenetére
Az egyik kedvenc játéksorozatom akármelyik részről is legyen szó. Akkor minőségi időtöltésed volt, ha tetszett tudom ajánlani a nem rég ingyenessé vált Gold-al Bayonetta nevezetű játékot. Hasonló stílus és állítólag az egyik legjobban összerakott harcrendszer van benne. Az biztos, hogy unatkozni fél percre se enged.
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #110145 üzenetére
Köszi az infót! Ea Access és Gold nálam is van élő, a Game Pass trial még nincs aktiválva a Gamescomon az Xbox beszélgetőestet néztem Mixren - és a játék nálam is megkapta a különálló Install gombot a Buy a Game Pass és a TryTrial mellett...
Szedem aztán majd meglátjuk mi lesz...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #110149 üzenetére
R6S-nél azt írja, hogy: With Xbox Live Gold play free with this game or buy it own.
Recore-nál egyszerűen install vagy buy volt. (ReCore HUB-ban mai post: 30 percnyi trial elérhető a játékhoz...)
Leszedtem én is őket, aztán meglátjuk meddig lesz own
Kösz a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madoc
veterán
válasz oriic #110054 üzenetére
Nem tudom ezt anno ki döntötte el hogy hamis cím kell. Nem kell hamisnak lennie, lehet valós levelezési-számlázási cím. Itthoni vásárlásnál is megadhatom anyám címét is, igaz nem ott lakom. Tehát a hamis címmel való dobálózást nem tudom ki kezdte el, de a lehetőség meg a valóság az 2 külön dolog. Akkor az itthoni vásárlásokrol se beszéljünk ilyen erővel mert a regisztrált cimemről már rég elköltöztem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
twi452
senior tag
válasz oriic #110019 üzenetére
Ha jól rakom össze az infókat akkor:
1. Lehet vásárolni szingapúri kedvezményes áron de csak "helyi" gift kártyával.2. Fel lehet tölteni a gift kártya értékét a fiókba de akkor azt csak a magyar storeban tudom elkölteni.
Bocsánat csak még teljesen új ez nekem és szeretném tisztázni[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz oriic #109988 üzenetére
A legutóbbi Forzáknál (FM5-6) is Richard Leadbetter kb. unott hangon mondta, hogy nagyon nem tud mit hozzátenni: rock-solid 60fps.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #109957 üzenetére
Eddig ha nem találkoztam vele Xboxos rövid karrierem óta (2016. januárban születtem ) 6x leértékelve akkor 1x sem. És mindig csak néztem, hogy vajon mi ez?
A Dead Space-el voltam még így, de az kipróbálás után sem mozgatott meg annyira. Na de egyszer ha elérem a pubertás kort nekiállok az ilyeneknek is
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #109818 üzenetére
Bioshock Infinite szigorúan Burial at Sea DLC-kkel a main story után!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
birorichard
őstag
válasz oriic #109818 üzenetére
Imádni fogod, akkora mindfuck.
(#109817) Def26: ez akkora shit. látszik a magasabb felbontás, de konkrétan itt megváltozott a textúra a csaj arcán, és ez azért elég sokat dob rajta, PC-s is a régi, mégis gagyibbnak tűnik, azt meg ne mesélje senki, hogy nincs olyan erős konfig a világon, mint a XOX.
Mellesleg szép amúgy, látszik, h natív v közeli felbontásban renderel, nem tudom, mennyire fog ez kijönni TV-n, valamennyire biztosan, összességében tuti nem lesz annyira blur-ös, legalábbis az ilyen nyugis jeleneteknél. Mindenesetre izgalmas, hogy az állóvízből végre kimozdultak a konzolok, én nem bánom/bánnám ezt a kétévente történő upgrade-et, amíg biztosított a kompatibilitás.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz oriic #109794 üzenetére
Először csak annyit láttam, hogy kékhalál XO. Na mondom remek, megérkezett ide is, de látom, hogy nem Egyébként ilyen szempontból az XO rendszere egész stabil, ha kifagy egy játék vagy app, az se tudja megakasztani magát a boxot (nyilván nem véletlenül van ez a különleges OS felépítés, meg a virtualizálás).
ON: a box mostanában elég sokszor átmegy porszívó üzemmódba: akár játék közben, akár játékból kilépéskor elkezd a ventilátor maximum fokozaton pörögni pár másodpercig, aztán elhallgat. Nem gondolnám hogy poros lenne (most lesz szeptemberben egy éves), rendesen tud szellőzni (körülötte nem nagyon van semmi, nincs eltakarva a szellőzője). Lehet ez a nyári meleg miatt vagy esetleg más? (amikor még a 40 fokok voltak, fagyott is ki játék rajta, aztán jött ugyanígy a porszívó üzemmód)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #109664 üzenetére
Én április óta gyakran nézem és nem sok címből van egyszerre fizikai és digitális termék is. Sőt, meglehetősen kevésből.
Más:
TC's Rainbow Six Siege másnak sem elérhető a Free Play-ben? Nekem változatlanul vásárlásra kínálja csak fel...Path of Exile megvan 9.19GB
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #109632 üzenetére
Hát nem figyelsz?
Amúgy nekem mindig az gyanús amikor valamit ennyire cáfolni kell
Más: van bárki aki kapott béta meghívott az insider appban Dragon Ball FighterZ-hez?
[ Szerkesztve ]
-
-
Medocsabi
addikt
válasz oriic #109370 üzenetére
Hál istennek.azért fps multiban az összes konzolos szívnam mint a torkosborz.
Durva hogy idén összesen 3-4 alkalommal volt bekapcsolva a boxom,annyira nincs olyan új játék ami érdekelne.Viszont visszataláltam a régi jó Warcraft 3 hoz notebookon Várom nagyon a Q3at a játékok miatt.->ez külön hsz akart lenni nem válasz
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #109377 üzenetére
Nem láttam a Fe-től az erdőt
(#109376) madoc: és ugyanez ami a képen van? BETA?
(#109378) frankdelgado: minden 4K patch ingyenes, csak valami új gépet kell hozzá venni. Asszem olyan 160k körül van az ára[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #109300 üzenetére
Én is nagyon várom, bár nálam kimaradt az eddigi összes
Most nézegetek Def. Edition-t, meg Rise of the Tomb Raider-t, mindenképp pótolnom kell.Mikorra várjuk, mert kerestem , de nem találtam melyik nap van Squareenix nap Gamescom-on?
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
twi452
senior tag
válasz oriic #109178 üzenetére
Nem is olyan rossz a felhozatal.
Nekem az x lesz az első konzolom.. megszüntettem a pc gaminget úgyhogy ez lesz helyette
Nálam ilyen lesz a kezdő felhozatal idén: Forza horizon 3 (ez már megvan), Forza 7, pcars 2, rock band rivals (mert mindig ki akartam próbálni)
Aztán a pubg-re kíváncsi vagyok milyen lesz, pc-n pár órát játszottam vele de a controlleres célzástól a hideg ráz előre is[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz oriic #109111 üzenetére
pont most akartam linkelni hogy mi a fene....ez már tényleg az az ár amiért nem éri meg Bécsbe menni.....kicsitváltozik EUR és máris rosszabbul járunk....nem is értem miért van előrendelési lehetőség is ott...és inaktívan.....azt hiszem megyek telefonálni (gyanús hogy oldal magyarításra került, de MS store híján ez nálunk nem fog menni...de ne legyen igazam...)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
válasz oriic #109111 üzenetére
Ez akár jó is lehet még. Azon gondolkodom, mi van ha megvárom vele a karácsonyt, hátha jön valami ajándék játék is hozzá.
Azt írja ingyenes a visszaküldés is, megveszem és ha nem tetszik a menü meg a 4k felhozatal 15 napon belül visszaküldöm, hogy kenjék a hajukra.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz oriic #109091 üzenetére
Vegyék is, hogy legyen sok battlefield szerver, ne kelljen keresgélnem a játékosokat a kedvenc mapokon.
Amúgy ms -ből kinézem a mesterségesen generált hiányt. Usa -ban nem volt hiány előrendelésbe, eu -ban meg hirtelen egy nap alatt elfogynak a készletek?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest