Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Siffredi #96652 üzenetére

    Far Cry Primal egy katasztrófa, kisebbik lány játszik vele sokat, néha, ahogy nézem, olyan lagok vannak benne, hogy szinte játszhatatlan. De időnként már a menüben is. Nem tudom, hogy a box szarakszik-e, vagy a játék van ilyen ügyesen megírva, de máshol nem láttam ilyesmit (ja, ez is lemezes verzió).

    Ahol még elképesztően idegesítően lassú, az a store, ha a friss megjelenéseket, vagy a legnépszerűbb játékokat megnyitom listában, akkor olyan érzés, mintha gprs-en neteznék, időnként akár egy perc is kell neki, mire a borítóképeket is sikerül betöltenie, ha valamelyik játékra rákattintok, utána meg vissza, akkor meg kezdődik elölről, mintha nem lennének a képek becache-elve, és újra kéne megint gprs-szel töltenie. Hab a tortán, hogy a joystickmozgatásra, illetve az a gombra is késve reagál, szóval egy csomószor sikerül emiatt misclickelni emiatt, ami külön élmény, ha teljesen más játékot nézel meg, és utána megint mehetsz vissza, szóval töltés megint ezerrel.

    Na, az ilyen apróságokkal kéne valamit kezdeni, de ha lehet, akkor két tizedes sürgősséggel, ha kérhetem!

    A netem amúgy szar, de ennyire nem (15 Mbps ADSL), a gép kábellel van a routerre kötve, a lakásban lévő egyéb eszközökkel nincs panaszom a hálózatra.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák