Új hozzászólás Aktív témák

  • dcness

    csendes tag

    Mivel a PSN átmenetileg nem volt elérhető az ünnepek alatt, szeretnénk megköszönni a türelmeteket azzal, hogy 5 napnyi PS Plus hozzáférést biztosítunk azoknak, akik december 25-én rendelkeztek aktív előfizetéssel vagy próbatagsággal. Az extra idő automatikusan hozzáadódik majd a fiókokhoz, és amikor ez megtörténik, értesíteni fogunk titeket itt az oldalon. Amennyiben valaki előfizetése vagy próbatagsága időközben lejárna, az ettől függetlenül továbbra is élvezheti majd 5 napig ingyen a PlayStation Plus előnyeit.
    Emellett a hónap folyamán egy másik bónusszal is készülünk: meghatározott ideig minden PSN tagnak egy egyszer felhasználható kódot fogunk kínálni, amely 10% kedvezményt biztosít a PlayStation Store-ban, a virtuális kosárban lévő tartalmak összárából. A kedvezmény az áruház bármely tartalmának vásárlásakor érvényesíthető lesz.
    Amennyiben lemaradtatok róla, nézzétek meg, mely címeket tölthetitek le januárban extra költségek nélkül PlayStation Plus tagként: http://we.gg/1tHgK1m
    Még egyszer köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket. Jó játékot!

    Na ez az amit mi az MS-től nem fogunk kapni amiért nem volt live.

    Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)

Új hozzászólás Aktív témák