-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz atibuc #241650 üzenetére
Ha konzolos és PC-n is játszanátok GamePass-al, akkor az Ultimate kell nektek.
Vesztek alap GamePass-t és megveszitek rá az Ultimate-t 300Ft-ért, akkor 3:2 arányban átkonvertálja nektek.Mindegy honnan veszed. Vagy innen apróról, vagy más oldalakról. De ott már lehet, hogy használni kell a VPN-t.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
H.265 codec-kel készült (nyilván torrenttel letöltött) filmeket szeretnék lejátszani konzollal.
Ilyenre jó lehet az XBOX ONE?
Vagy feltétlenül meg kell vennem inkább a 4. generációt, az XBOX SERIES-t?Az van, hogy a közepesen okos tévénk egyre kevésbé talál lejátszani valót a letöltött, majd DLNA-val megosztott tartalmak között. Van hogy a hang nem támogatott, van hogy még a kép sem.
Ugyanakkor van hely a TV alatt, és van is egy MS XBOX Controller-em. (Utóbbit a PC mellé vettem, de mégsem használom.) És ha egy konzol szépen látná és vinné ezeket a tartalmakat, melyek a házi DLNA szerveren "teremnek", az de jó lenne!Nagy hülyeség XBOX-szal próbálkozni?
Kerülném a sima tévéokosítók megvásárlását: Titokban abban reménykedem, hogy lesz majd időm/energiám egy kicsit játszani is a tévén, ha inkább konzolt veszek médialejátszónak, mintsem tévéokosítót.Persze csak használtban gondolkodom, erősen 50 alatt...
-
addikt
válasz mckay #241652 üzenetére
Neten rákeresve nem mindenki elégedett e tekintetben az Xbox -szal. De vannak arra is leírások, hogy hogyan lehet ezen javítani.
Mondjuk aki rendszeresen és sokat néz filmeket, annak lehet érdemesebb egy külső médialejátszót vennie. Pl. Ugoos, Zidoo.
Viktor is tesztelte például az Ugoos AM6B Plus -t.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
EAFC24
LEGO 2K Drive
Aliens Fireteam EliteIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
mckay
aktív tag
válasz ρσгτσ #241654 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Amúgy ezt a tévéokosító vonalat eleve kizártam eredetileg, de azért rákattintottam. Tényleg szép darab ez az Ugoos! Igaz, 70 ezer froncsi...
De vajon miért látok a belinket honlapon egy XBOX kontrollert is? Tán csak nem kompatibilis vele?
Mert ha igen, akkor alkalmi játékra jó lehet egy ilyen is...Azért persze első helyen a konzolosdi van, azt feleennyiért meg lehet kapni használtan, és a helye is adott.
Csak hát ezek szerint nem egyszerű vele friss codec-et lejátszani... -
addikt
válasz mckay #241656 üzenetére
Nem tudsz vele natívan Xbox játékokat futtatni. Arra biztos nem alkalmas egyik médialejátszó vagy TV okosító sem.
Azt, hogy milyen problémákat vethet fel az Xbox médialejátszóként használva, én is csak a neten található vélemények alapján tudom. Többet nem...
Az viszont biztos, hogy minőségben nem lesz azonos a fenti eszközzel. Meg az is biztos, hogy One S alatt nem vennék ebből a generációból. De inkább egy Series S -t használtan, még garanciával, ha nem akarsz teljes árat fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
mckay
aktív tag
válasz ρσгτσ #241657 üzenetére
persze hogy nem tudok egy androidos (végső soron linuxos) tévéokosítóval xbox natívokat
de ha magát a kontrollert lehet hardveresen csatlakoztatni, akkor valamit azért csak lehet találni, amiben van puska, helikopter, autó
:-)de azért visszaterelném a realitásokra a kérdésemet:
ha szánok rá mondjuk 30 ezret és veszek egy lemezhibás XBOX ONE-t, akkor azzal nem fog menni a H.265 és egyéb, kb. netflix-ről származó kontent? -
peet137
tag
Tudtok javasolni valami oldalt, ahonnan lehet beszerezni fifia 22-23-at digitálisan? MS-en már nincs, csak EA-n vagy GP-n keresztül, de annyit nem játszunk, hogy megérje előfizetni.
A 20-as már uncsi, kellene egy frissebb -
addikt
válasz mckay #241658 üzenetére
Vannak olyan droidos eszközök, amire felrakható, felmókolható az Xbox cloud aming -re alkalmas app, de azzal kapcsolatban több kérdőjel is felmerülhet.
Egyrészt az, hogy mennyire fut stabilan az app. Másik pedig az, hogy milyen minőségű a neted, mert arra nagyon érzékeny. Hiába van csillió mega letöltési sebességed vagy jó letöltésed. Ezt érdemes előre tesztelni, mielőtt beruházol.
Másszóval, ha az eszköz lehetőséget nyújt rá, akkor tudsz felhőn keresztül játszani.
A többire felettem már válaszoltak, illetve megnézik neked.
-
homerhamm
addikt
válasz peet137 #241661 üzenetére
EAFC24. Ugyanaz az unfair játék mint a Fifa csak a név más. Most épp bent van FPD-be, kipróbálhaltod milyen, de lehet EA playbe is már bent van.
Szerk: ja nincs előfizetésed, akkor nem szoltam, bocsi.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Zsadi
őstag
válasz mckay #241658 üzenetére
20-30 körül vannak Amlogic S905x3 x4 boxok, amik már aránylag jók. Android alapú, Kodi megoldja a multimédiát. CoreElec-el még jobb médialejátszót lehet belőle kihozni.
Droid tesztekben láttam hogy játékokkal nyúzzák,l kontrollerrel, ha játszani is akarsz rajta. Vontar, Mecool pl.
Van Amlogic topik az összefoglalóban minden fontos infó leírva. -
Bogyi007
veterán
válasz HunChris #241648 üzenetére
Egész évben 192 órám volt az Xbox előtt...
És most elvonulok jobbra el sírva...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
misuti
tag
Sziasztok!Xbox one x-ről lenne szó,egy ismerősöm vett 2 használt játékot,német kiadás,de mindkettő csak addig települ,hogy pont ne lehessen indítani?Ez mitől lehet FIFA 17,meg Cod Ghost?Valakinek vmi tipp?Előre is köszi!
-
addikt
-
addikt
válasz homerhamm #241675 üzenetére
Nem tudom...én csak akkor találkoztam ilyen problémával, ha a lemez karcos volt. Viszont valószínű mindkét esetre jó megoldás az, ha Xbox app -ból leszedi.
Mert ugye onnan bármilyen játékot le lehet tölteni. Azt is, ami nincs a birtokodban. Indításnál meg ellenőrizni fogja az Xbox, hogy van -e digitális vagy fizikai hozzáférésed.
Lemezes játéknál ez a módszer egészen addig működni fog, amíg olvasni tudja róla a "digitális kulcsot".
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz ρσгτσ #241679 üzenetére
A másik a Forza Motorsport 7.
misuti: Azt hogy 5%-nál leáll a játék telepítése, és nem akar újraindulni, hiába nyomtam meg a telepítés gombot utána, pár másodpercig gondolkodott, majd telepítés leállt. De egy gigát se telepített. Mai napig nem tudom miért. De ahogy írtam ez már Series X-en mar nem jött elő, egy éve nem is telepítettem semmit az Xbox appból.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nekem anno a FIFA valamelyik resze volt ilyen One-on.
Vagy nem toltotte le, vagy, ha igen, akkor meg nem indult.
Aztan visszaallitottam a konzolt, es jo lett.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
- Van itt valaki aki játszott / játszik RUST-tal xboxon? Mennyire játszató?
- Ha egy digitális kulcsnál azt írják, hogy :
Platform: Xbox Live Type: Key Region: ARGENTINA Can't activate in: Hungary
Ezt hogy kell értelmezni? Magyar fiókra nem aktiválható, vagy magyar IP-vel nem aktiválható? (vpn kell?)- Van arra bármi mód, hogy XBOX-os játékot PC-n futtassak? (pl xbox alkalmazáson keresztül, kontrollerrel?)
Asszonnyal 1-2 játékkal bohóckodnánk, de nincs crossplay és ezért nem vennék még1 xboxot -
AnonymusX
senior tag
válasz bucihost #241685 üzenetére
Szia!
3: cloud gaming segíthet. PC-n felhőből lehet Xbox játékokat játszani. Azt hiszem PC-n csak az tudja használni a felhős játékot, akinek a fiókján van gamepass ultimate. Xboxon magán a home-olás miatt minden Xboxon lévő fiók gond nélkül élhet a GPU előnyével, ha a GPU-val rendelkező fióknak az adott Xbox az otthoni konzolja.
Persze ez csak azoknál a játékoknál lehetséges, amelyek játszhatók felhőből.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Sziasztok,
van itthon egy One S, amit nem nagyon használtam, gyerekeknek viszont jó lenne mozgós játékokhoz.
Vettem egy kinectet adapterrel, ami mint utólag kiderült, kicsit házi barkács, nem gyári megoldás, amivel talán még nem lesz gond (remélem). Viszont nem jövök rá hogyan lehetne gesztusokkal vezérelni a gépet. Beállításokban látszik a Kinect. Vagy OneS esetén már nincs is ilyen vezérlés, és csak játékokban lehet használni?
Másik kérdés: Just Dance 2023/24-et megvenném gyerekeknek, viszont store-ban azt írja, hogy az eszközöm nem támogatott. One S tényleg nem jó ezekhez? Mert akkor kb full fölöslegesen vettem a kinectet meg az Xbox is kuka...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
bucihost
senior tag
válasz AnonymusX #241686 üzenetére
Hát sajnos felhőben nincs az a game amit játszanánk (RUST).
De akárhogy is nézem, vagy veszek még 1 konzolt (akár egy sima ONE-t), viszont akkor + előfizu + játék megvétele. Vagy beüzemelek még 1 asztali PC-t, és akkor nyomjuk a PC-s változattal. Az utóbbi anyagiakban a kifizetődőbb -
-
rizso
addikt
válasz AnonymusX #241688 üzenetére
Elég lenne a Just Dance meg a Sports Rivals - utóbbi elvileg simán megy. Viszont JD is mindenképpen kellene, imádnak ugrálni, táncolni, kvázi csak ezért kellene a Kinect.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
szMartin17
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni home-olással kapcsolatban.
Régebben működött gond nélkül, de egy darabig nem játszottunk és most vettünk újra GPU-t, viszont nem tudjuk megosztani.
Első accounton van aktiválva a GPU, beléptünk a másik XBOX Series S-be, és beállítottuk a "My home XBOX-ot", illetve ugyanezt emgcsináltuk forditva is a másik accounttal az én XBOX One S-emen.
A probléma az hogy a GPU-t nem tudja kihasználni a 2. account a series S-en, azt irja nincs hozzáférése hogy online játszon.
Próbálkoztunk újraindítással, ki-be lépegetésekkel ide-oda, de nem jött össze sajnos.
Fontos megemlítenem még, hogy ugyanazzal a játékkal egymás ellen akarunk játszani.Tudja esetleg valaki mi lehet a gond, és hogyan tudnám megoldani?
Ezer hála! -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha év vége, akkor szokásos év játéka szavazás:
[Mi volt az év játéka számotokra 2023-ban?]December 31-ig, 23:59-ig lehet szavazni.
Live-Die-Respawn
-
cinikis
tag
Sziasztok kezdő vagyok (one x).
Valaki leírná "konyhanyelven" melyik előfizu kellene nekem,ha Forzázni,GTA-zni szeretnék és online is tolnám esetleg?
Ja és a Hardver aprón hirdetők olcsdósított előfizukkal érdemes próbálkozni? -
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! Adott egy xbox one x, a gond az, hogy a gta5 sehogy sem indul el, se game pass-ből, se lemezről! Indítás helyett kilép! Valami tipp? Szépen feltelepül, azzal nincs gond!
-
vacs
veterán
válasz mckay #241660 üzenetére
Teszteltem az One X film lejátszási képességeit:
A 1080p filmeket hiba nélkül vitte a VLC és a gyári lejátszó is (5 különbözővel teszteltem).
Egész tűrhető sebességgel betöltött és a belepörgetés is egész jól működött.Viszont a 4K-val vannak bajok!
4K H265 hvec kódolású filmet nem tudta lejátszani.
Annyira nem, hogy konkrétan újraindult a konzol, 3x próbáltam, mindig újraindult!
A filmnek nincs baja, mert a Chromecast tv stick hibátlanul le tudja játszani!Részemről a FHD vállalható, de a 4K felejtős, pedig nekem One X one ( ), ami erősebb mint a sima One / One S!
Pl egy Chromecast tv stickel jobban jársz, de a te döntésed![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
mckay
aktív tag
Kedves Vacs,
nagyon szépen köszönöm, hogy nem felejtetted el, és hogy idődet/hardveredet rászánva kipróbáltad a lejátszást.
Remélem, hogy nem károsodott a géped, midőn restartolt...Szuper, hogy elmentél a határig, és még 4K-ban is kipróbáltad. Nos, szerintem az nálam is hanyagolható, az én tévém csak 1K felbontással bír.
És köszi a jótanácsot is, hogy egy tévéokosítóval jobban járhatok. Még meggondolom. De ha sikerül 30+kontroller árban vennem valahonnan egy XBOX ONE S-t, akkor úgy fogom érzeni, hogy két legyet ütöttem egy csapásra...
;-)Thx a lot!
-
hsrasus
aktív tag
válasz mckay #241697 üzenetére
Én egy Panasonic GT60 (fullHD plazma) mellé használok egy XBOX ONE Elite (tehát még a régi fat) készüléket gyakorlatilag pont ugyan arra, amire te is szeretnéd. Mivel a TV eleve nem tud 4K-t, ezért olyan tartalmat nem is próbálok nézni rajta, így nekem semmilyen problémám nincs ezzel a felhasználási móddal, talán csak annyi, h a kontroller azért nem olyan jó, mint egy távirányító, de arra a pár percre, amíg elindítok, meg kikapcsolok valamit tökéletes. Játszani, nagyon ritkán játszok rajta, bár előfordul. Sztm egy fullHD TV mellé inkább egy One, mint egy bármilyen lejátszó, mert ott a lehetőség játékra még ha nem is használod ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest