Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz Buster17 #23645 üzenetére

    Nem hittem volna, hogy vérbeli CoD rajongóként ilyet fogok mondani, de ez az AW egy rakás fos. Ezzel az ugra-bugrával elrontották az egészet. Hiába tanulom be a pályát, teljesen felesleges, mert alulról-felülről jön az áldás. Ráadásul laggos, mint a bánat... nemhiába a youtuberek is inkább a PS4-es verzióval játszanak. A Hitbox/hitreg rendszere tuti rosszabb az előzőeknél, pedig az előzetes videókból azt hittem olyan lesz, mint a Bo2, de köszönő viszonyban sincs a jóval. Mindig ráéreztem az előzőeknél, hogy mennyi kell egy killhez, de ebben mintha vagy két hit-tel több kellene az ellenfélbe.

    A Ghosts-ban meccsenként átlag 15 killem volt, a maximum 41 kill volt a 75 killes TDM-be, itt meg lövök olyan 9-et. A legjobb meccsem is 19/5-ös volt. És rengeteg a minuszos meccs, pedig van KontrolFreekem is. A scorestreak-ek 3/4-e is egy baromság, alig van benne valami használható.

    És nem voltak képesek betenni az online játékosok számát mutató számlálót. Biztos be volt sz*rva az Activision, hogy kiderül, milyen kevés játékos tolta az első napon. De így legalább be tudja majd hazudni, hogy első napon eladtak több millió példányt.

    Hétvégén adok neki még esélyt, mert ha már megvettem nem akarok az "ablakon kidobott pénz" szindrómában szenvedni, pedig ezt a gamet kajak vártam, direkt Home-olva vettük és egyikünknek sem tetszik. Az előző CoD-okat valahogy hamarabb megkedveltem.
    Sajna nem fognak már olyan jó multis részt kiadni, mint az MW3 volt. Eddig nem rajongtam a II. világháborús rész ötletéért, de már én is szurkolok annak, hogy jövőre a Treyarch meglépje és az legyen, mert ha a következő CoD is ilyen ugra-bugrás lesz rám jövőre ne számítsanak. AW 2-t sem kérek 3 év múlva, köszi szépen.

    De hogy valami pozitívat is mondjak: a kampány hozza a megszokott CoD-os színvonalat. A grafika gyönyörű... legjobban a havas pálya tetszett a gleccsernél. Ott szó szerint tátva maradt a szám. Az átvezető videók profi munkáról tanúskodnak, de hisz ez nem meglepő, ha tényleg magyarok csinálták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák