Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz persil #180129 üzenetére

    Andromeda szerintem nen volt technikai oldalról közel sem megjelenés kész ezt nem is vitatom nem is értettem a BW, hogy volt képes olyan animációkat kiadni mint amiket kiadott a játékkal... Az elbotlás a tárgyakban megmondom őszintén számomra bocsánatos bűnök táborát erősíti egy ME játékban nem próbálták még ekkora nyitott teret adni a játékosnak még az első rész egy kaptafa holdjai sem adták ezt a teret vissza. :N Ami nekem szörnyen fajt az a sztori vége lényegében mielőtt beindult volna végett ért. Igenis szerintem az Archon elpicsázása után jöhetett volna a lényeg. :D és éppen azért mert az ígérték felfedezhetünk egy új naprendszert, egy új világot aztán lóftl..t bárhol mentél full random emberi, asari etc telepesek seggét mentetted meg, MEGINT.

    Más:
    Az RDR2 valami szörnyen mély :Y Sétálok erre kifeszített, keresztben elvágott muksó log a Valentine előtti vasúti híd alatt egy Look on my Works felirattal a kőfalon. Komolyan van egy sorozat gyilkos? El is kell kapnunk vagyis lehetséges elkapni?? :D minden egyes nappal mikor viszem tovább a sztorit van valami amin leteszem az arcom. :D Lennyvel az ivászat is mi volt? Más is rányitott a kurvára meg a dagira az emeleten ? :DDD

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák