Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #95558144 #143376 üzenetére

    Ne vegyem "készpénznek"? Az utóbbi fél évben megnéztem "pár" DigitalFoundry összehasonlító videót és egy olyan sem volt köztük ahol az adott játék playstationös verziója jobban futott volna a boxostól. Magasabb felbontás (Pro-n elég ritka a native 4K), több fps, részletesebb grafika minden esetben. Bár nincsenek illúzióim, tudom, h ez már nem érdekli a PS fanokat (az elmúlt 4 évvel ellentétben).

    "...az olcsóbban beszerezhetőket pedig pláne ne!" -nem egy haveromnak van PS4-e és tudom, h nálunk kedvezőbb áron beszerezhetőek a AAA címek megjelenéskor. Ráadásul nekünk nem kell 4-5 accountot fenntartani ahhoz, h külföldi store-ból vásárolhassunk -így azért elég nehéz elvitatni a boxtól, h egyszerűbb és olcsóbb a játékok vásárlása -főleg a játékok megjelenésekor. Az akciós árak is sokkal átláthatóbbak a Live-on, mivel nincsenek régiókra bontva a leárazások.

    "Amúgy azért vettem, mert tetszett, mert szép és erős hardver, és úgy voltam vele, hogy csak lesznek hozzá olyan játékok is, ami miatt megéri fenntartani ezt is a Pro mellett." - Kb fél éve jelent meg az X, komolyan nem értem, h mire számítottál?! Vásárlás előtt nem ártott volna utánanézni, h milyen játékok fognak rá megjelenni ebben a rövid időszakban, mert így felesleges pénzkidobás volt a részedről.

    "Az, hogy a Sony rommá alázza a felhozatalával a Microsoftot, az senkinek nem kérdés." -nekem az! Szűk 5 év alatt megjelent 3 vagy talán 4 Sony ex cím ami engem érdekelne (ráadásul mindegyik "pár tízórás" single player játék). Ugyanebben az időszakban több MS ex cím jelent meg amikkel több száz órát játszottam (Forza sorozat pl). Hol itt a rommá alázás? :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák