Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mike1334 #118349 üzenetére

    Van erre külön topik ahol tudnak segíteni (az összefoglalókban vannak ajánlott típusok).

    Én egy notebookból kukáztam HDD-t, előbb egy üzleti gépbe szánt 320-ast, majd egy mezei consumer 1 TB-osat. A 320-as nagyjából 100 MB/s sebességet tudott (szekvenciális írás/olvasás általában közel van egymáshoz), az 1 TB-os kicsit lassabb az olyan 85 MB/s.

    Ezt akarom majd cserélni, de most egyelőre jó ez így. Ingyen volt mindkettő, csak egy USB 3.0-as tokot kellett vennem (szintén vannak ajánlott darabok a megfelelő topikban).

    A One S-ben csak a 2 TB-os változathoz tartozó HDD-t ismerem (Seagate Spinpoint M9T) az egy kifejezetten jó darab, megüti a 125 MB/s sebességet is. Az 1 TB-os és 500 GB-os One S merevlemezeiről nem találtam semmit, de gyanítom azok sem lassú darabok. Mármint HDD-hez képest.

    Az én 1 TB-os HDD-m érezhetően lassú (de az egy fapados consumer notebookból lett kikukázva), így a hosszú töltési idejű játékokat a belsőn hagyom, minden más megy a külsőre. De olyan is van, hogy csak parkoltatni küldöm a játékot a külsőre, sokkal-sokkal-sokkal gyorsabb onnan visszamásolni, mint újra letölteni (most átmenetileg egy ótvar 30 Mbites nettel vagyok megverve, az olyan 3,7 MB/s körül van... ehhez képest még a 85 MB/s írás/olvasás is istenes).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák