Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Eszembe jutott, hogy van ez a Flatout folytatás a 4-es számmal ellátva (némi kitérő, és fejlesztőcsere után ez nem sokat jelent). Elég ellentmondásos dolgokat olvasni róla, de találtam a másik topikban linkelve egy ilyen tesztet, aminek a záó bekezdése talán a legtalálóbb (bár amúgy is elég tömör):

    "A Flatout 4 tehát egy olyan játék, ami tíz éve egészen menő lehetett volna, és ma is alkalmas egy kis kellemes kikapcsolódásra, de semmi többre. Alapvetően működik, bugokat nem fedeztem fel, a mögötte szóló rockos zenei aláfestés kellemes, szóval simán el tudom képzelni, hogy megtalálja a közönséget. Ha Te úgy érzed, hogy ebbe a közönségbe tartozol, akkor egy próbát megérhet, hiszen biztosan 7-8 ezer forintba kerül... (Megnézi a PSN Store-t). Ja nem. 17 990 forintba. Felejtsük el."

    My thoughts exactly.

    Van amúgy valakinek saját tapasztalata vele? Bár ilyen áron gondolom nem tolonganak a tömegek a pénzüket lóbálva, szóval én megvárom, amíg normalizálódik az ár valahol 20 EUR körül.

    Tényleg, Wreckfestről nincs hír? Balga módon előfinanszíroztam, de a honlapjuk egyáltalán nem frissül, a megjelenésre még mindig annyit írnak csak, hogy 2017 első fele... :(

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák