Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz r.levente75 #100965 üzenetére

    Lásd: [link].

    A Far Cry Primal-t én dobozosan vettem, mert kiegészítőstül került feleannyiba, mint a Store-ban valaha is. Kicsit tartottam tőle, kisebbik lányom van oda a műfajért (nagy ARK rajongó), de nem voltam benne biztos, hogy bejön neki. kellemesen csalódtam, az egyik leggyakrabban játszott játéka, imádja. Azt a kb 15 EUR-t, amit kiadtam érte, mindenképpen megérte, de vettem ennél már drágábban olyan játékot is, amiről meg voltam győződve, hogy szeretni fogják, aztán azóta is csak a port fogja.

    Star Wars Battlefront kérdésre: ennyiért szerintem megéri megvenni, főleg DLC-kkel. Én már nem tudom, melyik verziót vettem, amikor karácsonykor akciózták, gyerekek első lövöldéje lett volna, de ez például nem aratott nagy sikert. Nagyon nem sírtam miatta, eleve benne volt a pakliban, meg olcsó is volt, arról nem is beszélve, hogy egyszer talán majd én leülök elé FPS-t gyakorolni. PC-n anno imádtam a SW Battlefrontokat, ha azt a hangulatot hozza, már megérte.

    És egy kérdés Pinball FX2 rajongóktól. Erősen gondolkozom a SW témájú asztal-csomagon. Tudom, hogy maga a játék ingyenes, és ezt a 3k jó magyar forintot akár meg is érheti ez a néhány asztal, de mégis valahogy sokallom érte. Rábeszélnétek, vagy inkább lebeszélnétek róla? Az alap asztallal szoktam néha játszani, de az nem egy nagy durranás, hátha ez adna egy új lendületet a játéknak...

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák