Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz MCGaiwer #99776 üzenetére

    Most nem a játéktudásról van szó! Diarmand véleményével (99758) értek egyet, szerintem legfeljebb ezekben az esetekben fogadható el a pozíció megadása.
    .
    .
    Ide írtam egy csomót, aztán visszaolvastam tegnaptól, úgyhogy sztornó. De ha az utolsó tankunk játszik, te azt honnan látod, hogy 0% az esély? Az RNG csodákra képes, te is tudod. Haverommal szakaszoztunk a minap, IS3-ban volt, egyedül egy tomato lorr arty ellen. Siegfried line normál csata, nem volt idő megkeresni, beállt foglalni. Felbukkan a lóri, elég közel mert mélyedésben van a foglalókör, száguld úgy 50-nel. Ő belelő (350 körül, persze végülis 390 alfával simán), majd az arty menetből eltalálja! és lerammolja. Mindketten belehaltak az ütközésbe. Igen, csak döntetlenre hozta ki az artista de indokolatlanul (dehogy, persze hogy van oka, hogy a siemkának is legyen sikerélménye néha) nagy ez a rohadt RNG sajnos.

    Viszont hogy hol vannak az ellenséges tankok, az, főleg nagy pályán, sokszor teljesen kiszámíthatatlan. És ott bizony előfordulhat hogy szerencséje van nem egyszerre esnek rá, ammoracket lő, stb stb. Lehet hogy a tank ász köröd lehetett volna győztes csata, csak ezt sose tudod meg.

    De akkor sem örülök! Nem szeretek osztozni a sebzésen, ha nincs sok sárgánál jobb játékos, akkor az igazán jókból legyen minél kevesebb :D (Értsd: főleg sárgákból álló csatában ne legyen mellettem 3 lila)

    Ja és mivel frissítitek, szeretnék benne lenni az első hozzászólásban. Elfér benne mindkét accountom?

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák