Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
accumulated points : 1.038.664
-
subaruwrc
félisten
üdv újra. én itt a háttérbe számolgatok ám. valaki meg tudna dobni egy linkkel amin meg tudom nézni a csapatban elfolgalt helyemet?
-
subaruwrc
félisten
számolás indul. felraktam az új BOINC ot amit Thrawn linkelt és ismét csatasorba álltam.
-
subaruwrc
félisten
megpróbáltam összerakni a vasat BOINC alá. ameddig megjönnek a garból az új ramjaim addig 3350/1150 en járatott procival és rammal visszaszálok a pontgyűjtésbe. az új ramok kb két hét múlva jönnek. utána erősebb lesz a konfig.sorry.
-
subaruwrc
félisten
Egy rövid időre kiestem a pontgyűjtésből társaim. az egyik ramom csúnyán beadta a kulcsot és lassan megy a gari.
most alapon ketyeg a cucc. pár napon belül lepolírozom a procit és a hűtőt és stabilra belövöm 3700ra meg majd az új ramokat is olyan 1280 ra és folytatom a pontgyűjtést.
-
subaruwrc
félisten
jóvan megvan én voltam a gyík.
mostmár jó helyen vagyok.
elapsed time 2h 49min. azért ez barátibb mint az 575h -
subaruwrc
félisten
Mivel még kiscsikó vagyok a témában megkérdezném h átlag 575órás csomagok vannak ill projectek? 8h alatt 1% a feldolgozottság.kb elfogadható sebesség? sorry ha láma volt.
üdv. -
subaruwrc
félisten
Hello mindenki.
csatlakoztam a PH-s csapathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest