Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
scavy
tag
Hi!
Olyan gondom van, hogy csináltam egy dokumentumot Microsoft Word 2007-ben, (kb. 3 órát tartott) majd elmentettem pdf formátumban, majd utána elfelejtettem elmenteni .doc vagy .docx formátumban, bezártam a word ablakot és automatikusan reflexből a mentésnél a "nem" -re klikkeltem, így eltűnt a doksi, és most nincs meg csak pdf formátumban. Táblázatok vannak benne különböző színekkel és kiemelésekkel, stb.
Próbálkoztam már anno pdf konvertálással, és tudom hogy macerás, jelenleg is épp egy ilyen szoftverrel szenvedek, mert teljesen jól szerkeszthetővé tudtommal nem varázsolja vissza.
Van esetleg valakinek bármi ötlete, hogy tudnám az eredeti dokumentumot visszaállítani?
Láttam már több megoldási variációt olyan esetekre ha lefagy a géped közben vagy ilyesmi, de erre nemigen találtam semmit, appdatanál a tempben is néztem, nincs semmi.Bárminemű segítséget nagyon megköszönnék, át kéne még szerkesztenem a régi doksit és leadni időre, de nem szenvednék vele megint 2 órát ha valamilyen recovery módszerrel vissza lehetne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest