Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laja333
őstag
Megérkezett a Cube i7 Book.
Első benyomásra nagyon egyben van a tablet. A képernyő szép, éles, szerintem a színei is rendben vannak.
Kicsit féltem tőle, mert sok oldalon azt írták, a képernyő nem az igazi. Szerencsére nem így lett.
Nagyon precízen érzékeli az ujjat, meglepő, hogy még egyszer sem nyitottam meg mást, mint amit szerettem volna, és ez a nagyon kicsi részekre is igaz. Ez is pozitív csalódás, a korábbi kínai telefon/tablet tapasztalatok után. A héten jön hozzá Wacom Stylus...Teljesítménye kiváló, nem találtam meg megröccenést. Nagyon jól dolgozik a Core M.
Most telepítem a frissítéseket, Bitdefender, etc.Ami eddig kivetnivaló, hogy töltés+full load alatt tényleg brutálisan melegszik a tablet bal oldala. Ezen majd később javítok a sok helyen fellelhető "Thermal Mod" segítségével.
Viszont összességében nagyon tetszik a tablet. Már csak azt sajnálom, hogy nem én, hanem a párom fogja használni.
-
Laja333
őstag
válasz
kovacs65 #12347 üzenetére
Páromnak rendeltem, hogy gyakorolja rajta a rajzolást/photoshop. Eleinte tökéletes lesz neki, később ha már "kinövi" akkor esetleg egy újabb Surface-t bevállalunk.
Viszont, a hozzá való Stylus-t nagyon lehúzták a külföldi oldalak. Szerintük nem elég érzékeny, sokkal jobban használható vele a Surface vagy a Note tolla.
Mit gondoltok, ezzel működne? -
Laja333
őstag
Hello!
Elsősorban Photoshophoz keresek tabletet.
Két jelöltet találtam, a Cube i7 Stylus és a Book. Mind a kettő ~90-100e Ft körül mozog.
Van ezekkel tapasztalat itt a fórumon?
Esetleg hasonló Wacom technológiás tablet ebben az ársávban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest