Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz qqcqqc #11716 üzenetére
Jah, az lesz...
Esetleg valaki ismeri ezeket a dualbot masinákat? Van velük tapasztalat? Ha jól rémlik, a Chuwi gyárt ilyeneket...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
this is life
Ármester
válasz qqcqqc #13206 üzenetére
Akkor ez a neked valólenovo miix II 8 col
Kérdés hogy mikor lesz raktáron...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kkdesign
senior tag
válasz qqcqqc #13347 üzenetére
Lehet az érződik, hogy nem vagyok elégedett az edigitállal, de velük igazából nincs bajom. Jóarcok itt Győrben is, ha nincs sok különbség az árakban akkor általában náluk veszem meg mindig. De a telemaxxal már más a lányka fekvése...
Nekem c sak a fentebbit mondták, de ugye ehhez kéne visszaigazolás a telemax részéről, annyit mondott üfsz-es kolléga hogy ők kicsit előbb látják, minthogy szervizkövetésben megjelenne a profil oldalon. Az a baj, hogy máér a boltok telefonszámait elrejtették :/ így nem tudom őket fgelhívni csak személyesen tudnám elintézni.. :/ de mindegy ahogy javasoltátok, majd jövőhéten beugrok hozzájuk
-
félisten
válasz qqcqqc #13568 üzenetére
Jogos, sokan keresnek 4"-os telót, de sokkal többen szeretnének 5.5-öst. Metrón/buszon még a kiscsajok is inkább S7-et markolásznak, mint iPhone SE-t...
Ebook olvasásra ebook reader ajánlott, nem tab, vagy teló.
Valóban 7.9-9 a legideálisabb középút, de ugyanakkor két pad közé, az asztal alá esés. Se nem igazán mobil (csak táskában lehet hordani), de tartalomkészítésre már nem. Igen, utóbbira is használható a tab, próbálj csak ki egy Thinkpad Tablet 10-et és meglátod (Atom x7-Z8700 + 4GB RAM + 64-128GB háttértár).
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
-
Upo
addikt
válasz qqcqqc #15293 üzenetére
Borzongva mondom ki, mert rühellem az egész ökoszisztémát, de média fogyasztásra és teams-re 100-ig inkább egy ipad való.
Bár engem fel tud idegesíteni, és csak azért nem csaptam még a falhoz, mert egyik sem volt az enyém.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
BestofJAVA
tag
válasz qqcqqc #15293 üzenetére
Szerintem ilyen célra tökély. Ha bármin módosítanék, az a kijelző mérete. Talán egy Surface Book vagy Surface Pro jobb lenne.
A régebbi modellek ugyanolyan szép kijelzővel rendelkeznek. A használt modellek ára is szépen beállt, elég szabványos.A 4gh ram ilyen felhasználásra bőven elég. Még sok is.
Az akku nagyon sokáig bírja. A különbség egy Android tablethez képest az, hogy az Android gyakorlatilag nem fogyaszt kikapcsolt kijelzővel. Magyarul elég feloldani a képernyőt, és fut a rendszer. Kikapcsolt kijelzővel is értesít egész nap, ha megnéze üzeneted jön. Bekapcsolt kijelzővel viszont aligha bír 6 óránál többet. Az kevés lehet. Kevés a portja, és nem optimalizált akadémikus felhasználásra.
A Windows ezzel szemben alvó módban is fogyaszt. Be kell kapcsolni, bootol a rendszer és ezután oldod fel a képernyőzárat. Ezután veheted birtokba, minden egyes alkalommal, hogy a kezedbe veszed. Alvó módban persze nem jelez bejövő üzeneteket. Bekapcsolva viszont 9-12 órát megbízhatóan működik, meg sem érezhető a wifi, külső meghajtó, nyomtató meg egyéb körülmények, amik egy androidot leterhelnek.
Androidon nincs működőképes alternatíva irodai programokra. Illetve van, de azok on-the-go szerű pótló appok. Nincs köztük olyan, amit hónapokon át nap-mint-nap érdemes lenne futtatni.
A Microsoft Teams csak Microsoft Edge-ben működik jól. Beindul Androidon is... De windows gépen sem stabil a Teams app. Le kell törölni, és Edge-en belül már stabil.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz qqcqqc #15312 üzenetére
Azért az N4120 az nem egy istrángszaggató teljesítmény. Böngészőben egy YT videó vagy egy facebook oldal meg tudja akasztani. Ha már belaktad szoftverekkel akkor amúgy is kín lassú tud lenni.
Ha hirtelen haragú vagy, akkor szerintem nem lenne hosszú életű az a gép.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Láncfűrész topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest