Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy szerintetek reális áron mennyit érhet egy szeptemberi lenovo miix 310?
-
kkdesign
senior tag
válasz qqcqqc #13347 üzenetére
Lehet az érződik, hogy nem vagyok elégedett az edigitállal, de velük igazából nincs bajom. Jóarcok itt Győrben is, ha nincs sok különbség az árakban akkor általában náluk veszem meg mindig. De a telemaxxal már más a lányka fekvése...
Nekem c sak a fentebbit mondták, de ugye ehhez kéne visszaigazolás a telemax részéről, annyit mondott üfsz-es kolléga hogy ők kicsit előbb látják, minthogy szervizkövetésben megjelenne a profil oldalon. Az a baj, hogy máér a boltok telefonszámait elrejtették :/ így nem tudom őket fgelhívni csak személyesen tudnám elintézni.. :/ de mindegy ahogy javasoltátok, majd jövőhéten beugrok hozzájuk
-
kkdesign
senior tag
válasz kkdesign #13255 üzenetére
Jól megjártam ezzel a szervizeltetéssel. Május 3-án leadtam és a mai napig sehol semmi jelzés. Megkerestem Edigital üfsz-ét. Annyit mondott az Úr hogy ők kicsit előbb látnak változást, de még semmi jelzés nem ment a szerviz felől. Mondom jó keresek telszámot tmxhez. Mert sajnos oda vitték... Fehívom a számot. "Jelenleg nem üzemeltetünk ügyfélszolgálatot, kérjük írjon emailt a ..... ra" Végülis ismerősök és fórumos tapasztalatok alapján én se üzemeltetnék Üfsz-t tmxnél, mivel 0-24ben csuklana a rokonsága az össszes telefonos kollégájuknak, mert annyira "remek" szerviz... Aztán kivétel ott is van.. de kevés.
-
kkdesign
senior tag
hát én ezt a választ kaptam az edigitalban, mert hogy a 310 már nem elérhető elvileg
én is néztem hogy nagyon jó a 320, viszont lehet, hogy ÉN ipaddel jobban járnék, jobban kihasználnám, így utólag már lehetek okos de elég vonzó ajánlat lenne a miix 320 is... azon talán tudnék rajzolni jobban, mint ezen a 310en, mert ez vmiért nem csinált mást csak szaggatoptt vonalat húzott
-
kkdesign
senior tag
válasz hroberto #13232 üzenetére
ma adtam le az enyém az edigitalba, de töltőt elfelejtetttem, így hnap mikor átveszem a rendelésem majd akkor leadom, bár nem mondták hogy kell, nálam is volt de én hülye táskámban hagytam
azt mondták, hogy nincs már ez a típus így ha javítható javítják, ha ne, akkor miix 320at adnak, vagy pénz visszát
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Valaki küldött már szervizbe lenovo miix 310et? mire lehet számítani? javítják, vagy cserélik? Vagy mik a tapasztalatok?
Az a hibája, hogy ahogy egy tabletet fogni szokás, a tab hátulját érintve vibrál a képernyő nagyon durván, olyan mintha a régi tv játék sárga kazettáját elkezdeném mozgatni és begolyózik.
(úgyérzem itt jött elő a lenovo miix 310 tablet részének a 'minősége.. ' hardverileg jó de az összeszerelés azért hagy némi kívánnivalót )
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Adott egy lenovo miix 310es 2in1 tablet. elvileg emmc van benne ami ugye elég gyors kéne hogy legyen, mégis az indítási-leállási folyamatok kegyetlen lassúak rajta. lemezkezelős javításokat már csináltam, lemezoptimalizálást is. Mit lehetne kezdeni hogy kicsit gyorsuljon? Creators update előtt factory resetet nem szeretnék :/
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz schumy1 #13066 üzenetére
Én szeretem, jó cucc, de a windows kicsit csiricsálé még, nem mindig tudom belőni mire képes, és így van hogy másfél napig elő sem veszem mert teló és laptop mellé van, régebben csak tab volt, nem hibrid, az kicsit másabb. Nem a tab hibája de pl normális youtube app nem igen van, a weblap meg kicsit erős neki szerintem. híreket olvasni, fb messenger inta ezekre perfekt. egy blog szerűséget is építgetek lassan azt is szoktam róla wordpresseben. Simán jól viszi.Minecraft sima változata az azért odapörköl neki Voltak hangok róla, hogy billentyűzete gagyi. Szerintem pont hogy erőssége a billentyűzet. a tapipad már mondjuk nem annyira.. de ha egér is van akkor úgy zsír a cucc.Gimp is elmegy rajt jól, Office cuccok is mennek rajta, más meg már max csak extra. Mondjuk Nálam talán droidos tab többet volt használva anno, lehet nekem mobil OS jobban megéérné tabletre
-
kkdesign
senior tag
válasz schumy1 #13063 üzenetére
Érzékeli nekem is. Egyszerű rajztervet akartam csinálni, ekkor jött elő, hogy szaggatottan húzza a vobnalat, míg az újjammal tökéletesen. (így állandóan újjazhatom )
néha előjön nálamis, mozdítsd ki a billentyűzet fölül a tabletet majd vissza, és jó lesz(nálam ez javítja)
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Van egy lenovo miix 310es tabletem. Azt szeretném kérdezni, hogy az miért lehet, hogy ha újjal rajzolok vmi progiban akkor töökéleteen érzékel, de ha stylussal akkor az esetek 25%ában szaggatott vonalat húz, mintha nem végig érzékelné. 2félével próbáltam, van egy ilyen maxell gumi végű ócsóság, meg van egy elektromos elven működő drágább fajta is.
technikai korlát lehet ennél a gépnél? Azaz kevés lehet a 720p a rajzoláshoz? messze lehetnek az érintési/érzékelési pontok? Vagy mi lehet a gond? Telóval nagyon zsírul működik a stylus , így azzal nem lehet gond
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Abban kérném segítségetek, hogy adott egy lenovo miix 310 tablet, valamint egy [link] Ilyen stylus. A problémám az lenne, hogy valamiért a tablet nem érzékeli jól ezt a tollat viszont kipróbáltam a tollat a telefonommal is, egy s7edge-el, azzal viszont tökéletesen működik. A kérdés arra irányul, hogy adot tegy fólia a lenovo tableten gyárilag rátéve. Próbálta már valaki ezt a 2-t együtt? jobban működhetne ha leveszem a fóliát róla? nem igen akarnám levenni csak ha biztos hogy jó lesz azt produkálja, hogy 40%os valószínűséggel szaggatott vonalat húz tehát furán érzékel. újjammal semmi problémája a tabletnek.
-
kkdesign
senior tag
válasz this is life #12547 üzenetére
de hogy tudok ezen a kis gépen belépni a biosba ? nem nagyon próbálgattam mondjuk még
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Adott egy pendrive, amit nem bánok ha éppenséggel szétmegy egy rendszerszintű használat miatt( úgy tudom nem hálás, ha rendszernek használjuk )
Hogy lehet bebootoltatni egy rendszert a lenovo miix 310-en? néha ha kedvem tartja beröffentenék rajt mondjuk egy remix os-t vagy ubuntut, vagy elementary os vagy ilyesmi vagy zárt a bios-a/UEFI-je?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Adott egy lenovo miix 310-em. Néha azt játsza, hogy eldobja a wifit, vagyis nem eldobja hanem kirak egy felkiáltójelet, és kijelzi, hogy nincs internet. Pedig asztali gépen is abból kapom az internetet igaz kábelen de akkor is. azóta már kijött új driver is belőle feltettem, meg minden drivert ami új, de még mindig előjön a hiba sajnos :/ valkinek ötlet? router firmware-je is elvileg friss
-
kkdesign
senior tag
válasz vadasz70 #12463 üzenetére
Szia!
Sajnos nem tudom most megnézni neked a tabletemen, de amúgy a windows tabletet elképzelheted úgy is, mint egy kicsit gyengébb laptopot, mondjuk billentyűzet nélkül. Asztali operációs rendszer van rajta így fel tudsz rá tenni olyan dolgokat amiket mondjuk a laptopodra vagy az asztali gépedre. Így ha ezzel a játékkal asztali gépen tudsz játszani, akkor egy windows tableten is fogsz tudni. Ha erőforrás igényes, az mondjuk már más kérdés de remélem tudtam segíteni
-
kkdesign
senior tag
válasz biliard10 #12309 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet túllépned az adott keretet, de a lenovo miix310 elég jó áron maradt a narancsos X áruháznál 85 000,- 4gb rammal, van benne teljes usb is, viszont ha külső hddt akarsz rákötni ahhoz kell egy adapter is rá, mert ahhoz nem kap elég naftát. De amit írtál, arra ez a gép több mint elég( legalábbis nekem, nekem is olyan van )
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Sajnos több topikban sem válaszolt senki, remélem itt sikerrel járok. Wolfram Alpha-ról szeretnék kérdezni, hogy az áruházban lévő az elég arra, mint egy sok funkciós számológép? Egyetemi számolásokhoz szeretném használni számológép helyett. ki tudja váltani? [link]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
több dolog miatt írnék, elsősorban a lenovo miix 310et használó fórumtársakhoz.
Mennyire bírja nálatok a gyűrődést a tablet? Itt leginkább arra gondolok ha valaki notebook formájában használja nyitogatja csukogatja sokat. Mert vigyázok mint a hímes tojásra, mégis nyekereg a tablet része összecsukáskor, valszeg az anyaghasználat minősége miatt.
A billentyűzetén a touchpad néha begolyózik, értem ezalatt azt, hogy képtelen normálisan működni, de egy újraindítás meg megoldja. Létezik rá driver fix vagy valami? Másnál/Nálatok is ilyen!? Egérrel használom legtöbbet de azért furja az oldalam..
Stylus kapcsán is kérdeznék, bár párszor már megtettem.
Fórumtárs javasolt egy ilyent: [link] de van több dolog amit nem értek. Ez tuti jó lesz a lenovo miix 310esemhez? mi alapján működik ez? miért van rajta micro usb port? mit kell ebben tölteni? A "hegye" ezeknek mennyire használódik el? Melyik lenne érdemesebb? egy adonit termék, vagy ez? az a kitételem, hogy lássam az érintés helyét pontosan, tehát az azon elven működő stylusok kiestek amik egy fekete bumszli "gumi"-n alapszanak, amiben levegő van.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
érintőtollakról (stylus) szeretnék érdeklődni, hogy használ valaki olyat? tudnátok valamit ajánlani? jelenleg maxell van, ilyen gumis, de valami olyasmit szeretnék, ami oylan mint a note szériához adnak, vagy valmi hasonló, tehát jólenne ha más technológián alapulna, vagy csak gumi "hegye" van, a lényeg, hogy minél kisebb felületen érintse a tabot és minél inkább tudjam használni rajzoláshoz, jegyzeteléshez ha úgy adódik. Jöhetnek profi tollak értelmes utánzatai, de azért az értékhatár olyan 5000 körül legyen nagyon maxiumum
-
kkdesign
senior tag
Mit gondoltok, a lenovo miix 310 szétnyitó és csatlakozó mechanizmusa mennyire lehet időtálló? mennyire kell félteni? vigyázok rá mint a hímes tojásra, de érződik azért a műanyag hatás..
-
kkdesign
senior tag
válasz molnartom #12022 üzenetére
Mert alapjában véve kényelmes, csak azt hittem opcionális a splitscreen rendszerszinten de szerintem is az lesz a megoldás amit (#12020) leslie23 fórumtárs írt. Meg mert ilyen "mutáns" módon használom a lenovo miix 310emet van amikor képernyőre bökök, van amikor egerezek, van mikor touchpad. De úgy nézem, hogy akkor jön elő ez a "porbléma" ha összefüggő alkalmazások nyitnak rá a másikra vagy önmagukra pl böngésző ablakok; fb és messenger.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
válasz darthsmoke #12016 üzenetére
Az megvan, csak az zavar, hogy ha 2 alkalmazást használok, akkor nem akarok split screent alapértelmezésben, tablet módban, hanem split screen helyett teljes képernyőt De köszi azt a részét megtaláltam már amelyiket írtad
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok.
Tabletnél, ha win10-en a tablet módot bekapcsolom, van mód arra, hogy ha fb appot és messengert is használom, akkor ne egymás mellé felezve a képernyőt jelenjenek meg, hanem egyszerre egy alkalmazás legyen teljes képernyőn és ikonnal váltogathassam a tálcán? kerestem gépházban de pont erre nem láttam módot. Így kicsit kényelmetlen mindig a képernyő felező csíkot elhúzni. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok, a lenovo miix 310 mellett döntöttem viszont akadtak olyan gondjaim, hogy class10 u1es mikro sd kártyát alig alig akarja kezelni, millió időbe telik míg betölti és nem is tudom hasznosítani nagyon. Ez másnál is így van?
másik, hogy a touchpad nem mindig kezeli az ujjam mozgását, nincs ehhez valami bekalibráló? Vagy nem kezeli jól ha nem zsíros vagy ha zsírosabb a kezem? szimpla jobbra vagy balra húzástól is hullámosan megy a touchpad. Egeret rákötve jó, meg képernyőn tapicskolva is jó. Ezek valami szoftveres bakik, vagy inkább míg 3 napon belül vagyok, kérjek másikat? -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban gondolkozom, félig meddig off is, mert vagy ipad mini 4 vagy egy mostanában szóban forgó lenovo miix310 ami között gondolkozom. De hullámzik, hogy melyikhez húz a szívem. Pénz most lényegtelen Bár lenovot megtudnám most venni, az ipad pedig kövi hónapban vagy novemberben. De ez most mindegy.
Ti mire használjátok? mit bírhat egy ilyen? számotokra milyen előnnyel jár hogy ez mellett tettétek le a voksotokat? most ezt a 2in 1 es átalakítható dolgokra cakompakk mondom. Mennyire jól használható a tablet rész? úgy tudom külön töltőt adnak hozzá, viszont van rajta mikro usb is. Azon képes tölteni a gép(Lenovo miix310)? Milyenek az appok érintősen használva?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad 5.gen WiFi / 128GB / Silver (012)
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest