Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Feltettem egy WimBoot-os Win8.1U1-et... hát nem volt kutya megcsinálni magát a bootolható USB-t. Most meg ott vagyok bajban hogy ez a verzió nem kompatibilis a termékkulcsommal, ráadásul Single Langue...azaz csak angolul van (mondjuk ez nekem nem gond, csak gondoltam szólok).
Ahogy sejtettem Netto 50Gb szabad az 54,5-ből
Persze erre jön majd még pár Update, egy Office meg a szokásos programok de szerintem max 45-nél megáll majd a helyzet. Klasszisokkal jobb mint a 26 ami előtte volt.Remélem hamarosan lesz majd egy kompatibilis rendszer is amit az elmentett termékkulccsal tudok aktiválni. Lehet átnyálazom a WimBoot készítésének módjait a jövőben így majd egy felkonfolt, driverezett rendszert készítek magamnak.
Jah amúgy egy "sima" Windows8.1 VL-t is leszedtem és rá tudtam bootolni. Szóval a helyzet nem reménytelen.
Tesztelem még a dolgokat, felkonfolom ezt a gépet és lementem külső lemezre, biztos-ami-biztos alapon. Ha minden jól megy, szentelek egy strófát a WimBoot-nak a cikkben amit írok a gépről.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- Apple iPad Mini 4 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.