-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkrinya
tag
Hali!
Ha WinSetupFromUSB-vel csinálom az XP telepítését, akkor azt azon a gépen kell elkezdeni, amelyikre telepíteni szeretném a Windows-t?
Múlt héten Win7-et telepítettem pendriveról és azt úgy csináltam meg, hogy bármelyik gépbe is dugom be, arról a pendriveról tudok telepíteni. Ebben az esetben ez nem így van?
Nem a saját gépemet kell majd újratelepíteni, de a WSFU-vel a pendrive formázását és a másolást az enyémen csináltam. Ha most ezt a pendriveot bedugom abba a gépbe, amelyiket újra kel telepítenem, akkor úgy működni fog a telepítés?És történik e valami a saját gépemmel, ha kihúzom a pendriveot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest