Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
#91574272 #29979 üzenetére
Igen, és érdemes áttenni a másik slot párba is.
ELső nekifutásra
menjen cl5 ben, ha úgy minden rendben akkor nézd meg cl4 ben is.
Az időzítéseket állítsad be arra ami a ramra rá van írva, az alidőzítések, pontosan nem tudom mir evonatkoznak, nálam defaulton voltak.
nálam az egyik alidőzítés nél a 11 helyett 10 volt beállítva, nem tudom mire vonaktkozott de már majdnem kicseréltem a fél gépet, és akkor jött 1 5let, hogy load to deafult a bios, és láss csodád ment rendesen, nekem a ramtest is hibázott, bár nem mindig.
Most rendesen lefut, és fagyások sincsenek, ill. ha vannak akkor valami progi rántja magával a rendszert, win 7 beta lévén, ez még megbocsáthatón bűn.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- X-Plane 12 és kiegészítők
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest